popup weghalen op eigen website

vrienden, ik heb een poosje geleden zo een gratis chatbox-applet op onze website gezet, want dat leek me wel leuk voor onze leden van onze organisatie.

Nu blijkt dat deze gratis chatbox-applet van IRCcity.nl een vervelende popup (of pop-under) regeneert. Ik had al wat in de script liggen klooien en ik kreeg die popup er maar niet uit.

Omdat ik geen popups of popunders op mijn website wil (zekern niet van derden), heb ik uiteindelijk besloten om die gehele chatbox eruit te gooien, om van die popups af te kunnen zijn.

Maareh… guess what: die popups met de ringtones BLIJVEN gewoon openen als de website van onze organisatie wordt geopend.

Heeft iemand een idee hoe ik die popup definitief kan wegkrijgen??? onze website is http://www.jeugddienst.appelsien.be

Die reclame pop-up komt van je teller webstats4u, voorheen nedstat, destijds werd deze service gratis aangeboden zonder reclame, nu dus niet meer.

ben je zeker dat deze popunder van nedstat is?

ik had me altijd laten vertellen dat zij bij de verhuis naar die andere eigenaar slechts éénmaal een popup lieten zien en daarna nooit meer.

Nou, mooi is dat :?

Hahaha. Spongebob, heeft nedstat niet laten weten dat het slechts één maal per bezoek van iedere bezoeker is ? Ik kan mij niet voorstellen dat zij zeggen "ok, we hebben hem getoond, nu ben je van ons af".

Misschien dat je toch maar moet zoeken naar een alternatief voor de statistieken… (als blijkt dat nedstat idd. de ware boosdoener is natuurlijk)

Misschien hier een betere:

http://www.mijnhomepage.nl/chat.php