Powerboard kapot imac

Hallo ik heb een vraagje.. Mijn imac doet niks meer en nu heb ik gemeten en is mijn powerboard kapot , ik ben niet zo bekent met imac dus mijn vraag is waar ik een geheel nieuw powerboard kan kopen en hoeveel dat gaat kosten.

Bedankt

Jordy

Hey Hoe heb jij je ""powerboard"" eigenlijk gemeten als ik vragen mag? Lees [url=http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=92&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=]dit[/url] maar eens door en maak zelf een keuze... Succes! :wink: of www.mailamac.nl/

[quote:acf43f06d8="InDo_saYaNg"]Hallo ik heb een vraagje.. Mijn imac doet niks meer en nu heb ik gemeten en is mijn powerboard kapot , ik ben niet zo bekent met imac dus mijn vraag is waar ik een geheel nieuw powerboard kan kopen en hoeveel dat gaat kosten.

Bedankt

Jordy[/quote:acf43f06d8]
Wat bedoel je met powerboard??? Logic board(=moederbord)?Voeding?
En ook ik ben benieuwd hoe je dat en wat je gemeten hebt? :roll:

Voeding

Ok ,de voeding geeft dus geen spanning meer af.Is het een oude IMac ,Ik bedoel een niet LCD bolletjes type en is de garantie vervallen. Kijk dan hier [url=http://www.applemacparts.com/imac.html]applemacparts[/url].Zij hebben een van de grootste onderdelen vooraad van Apple in Europa.

Is De voeding het gele bovenste printplaat die in de imac zit. (niet het moederbord maar die andere printplaat) En hoeveel gaat dat kosten? Ik heb een oude Imac 300 Mhz kleur donker blauw. Garantie is al vervallen , hijs 3 jaar oud ongeveer. Ik weet dat er nieuwere imac zijn die je zo uit elkaar kan schuive maar dat kan die van mij niet ( hele Kut klik constructie) En als het erg duur is heeft iemand er dan mischien nog eentje (2ehands) ligge?

Alvast Bedankt

Jordy

Hier kun je wel een [url=http://home.earthlink.net/~gamba2/manuals.html]handleiding[/url] over hoe je je iMac open maakt. Is idd geen eenvoudige taak.

haha , de imac heb ik al opengekregen :wink: Maar ik bedoelde het oude model met die klik geval . De nieuwere imacs hebben dat je het kan openschuiven. maar de imac openkrijgen is geen probleem.

Jordy