PPTP GUI

Doordat mijn iMac na installatie van OS 10.2.5 totaal is gecrashed en dus alles wat niet gebackupt was weg was, ben ik erachter gekomen dat PPTP GUI op de site http://pptp.monitzer.com/ niet meer te downloaden is.

Het wordt volgens mij nu eindelijk eens tijd dat OS X en ADSL gewoon op een normale manier werken. Ik ben het zat om al die trucjes als tweaken en hacken en PPTP GUI programmatjes toe te passen. Als we het over OS X hebben is het allemaal geweldig. Mee eens, maar waarom niet gewoon een stabiele en permanente ADSLverbinding?
Ik heb het over het alcatel speedtouch home modem en ADSL van KPN.

Wie deelt mijn mening?
Of sterker nog: wie heeft de oplossing??

Kom op Apple/ADSL/providers of wie dan ook!!!

Grote Groet, Willy

via m'n airport (snow) en m'n alcatel (ethernet) geen vuiltje aan de lucht. macje starten en meteen online! zonder PPTPgui. laptopje onder de arm en waar dan ook surfen in huis. Heb adsl via planet.

Tja, gewoon een router, altijd contact, nooit meer last

In tip voor als je software installeert: ik heb een aparte map "Beheer" aangemaakt en daar bewaar ik alle installatie kits in die ik op mijn Macs loslaat. Om de zoveel tijd zet ik de inhoud op CD, zodat ik in geval van nood relatief eenvoudig mijn systeem opnieuw zou moeten kunnen inrichten.

Mocht je nog steeds op zoek zijn naar PPTP GUI, die kun je bij VersionTracker vinden.

[quote:b3181c5140="Willy"] Of sterker nog: wie heeft de oplossing?? [/quote:b3181c5140] [url=http://www.kpn.com/br2/ng/catalog/cat_ProductDetail.jsp?c=ok&contentOID=290481&categoryOID=-18100&site=0&channel=0]KPN zelf...[/url]

Als je goed kijkt op de door jouw vermeld site , dan zie dat het programmatje nog steed gewoon te downloaden is. :?