pptp-gui

gegroet,

weet iemand of er een andere mogelijkheid is om een ADSL verbinding tot stand te brengen dan via pptp-gui. Gaat namelijk niet via Netwerk. Bovendien wordt ook bij pptp-gui de verbinding aangegeven als zijnde het intern modem, terwijl het de ADSL-verbinding is.
Mijn ADLS loopt via planet, mijn configuratie: G5 DP 1.8 en OSx 10.3.3

hartelijk dank…

Koopt een router of multi-PC modem. Dan houdt dat apparatje de verbinding in stand. Allemaal 100x prettiger dan via de PPTP

Hey lila, wat voor modem heb je? Heb je trouwens [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=15887&start=15&postdays=0&postorder=asc&highlight=adsl]hier[/url] of [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=16686&highlight=planet]hier[/url] al gekeken?

:wink:

Kijk eens op [url=http://www.bruring.com/nuke/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1&page=1]Bruring[/url], op deze site staat uitgelegd hoe je de ethernet ADSL-modem kunt hacken, waardoor je niet meer met je macje hoeft in te loggen maar de modem dat zelf doet. Je macje is dus online zodra je hem aanzet! Het lijkt moeilijker dan het is, maar als je het stap voor stap volgt is het goed te doen.

Tip, download de handleiding eerst naar je lokale harde schijf of print het uit, tijdens het hacken kun je niet ff online om te kijken wat de volgende stap is.

[quote:a83417f920="Sybke"]Kijk eens op [url=http://www.bruring.com/nuke/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1&page=1]Bruring[/url], op deze site staat uitgelegd hoe je de ethernet ADSL-modem kunt hacken, waardoor je niet meer met je macje hoeft in te loggen maar de modem dat zelf doet. Je macje is dus online zodra je hem aanzet! Het lijkt moeilijker dan het is, maar als je het stap voor stap volgt is het goed te doen.

Tip, download de handleiding eerst naar je lokale harde schijf of print het uit, tijdens het hacken kun je niet ff online om te kijken wat de volgende stap is.[/quote:a83417f920]

Let wel heeeeeeeeel erg goed op met wat je hierbij doet, je modem kan er stuk van gaan!!!
het is misschien beter om gewoon routertje te kopen.

Zie de post vanTony Montana. S.v.p. eerst even zoeken alvorens te posten.