Previous Systems map

Vanmorgen bleek mijn iMac plotseling niet meer te willen werken. Op advies van de mensen van Apple Care heb ik 10.2 terug opnieuw geïnstalleerd en intussen ben ik weer ongeveer waar ik gisteren was. Maar op mijn "Macintosh HD" is er nu de map "Previous Systems" bijgekomen. Wat is het nut van die map? Mag ik die wissen (ze neemt toch een behoorlijk deel schijf in beslag)?

Dat is een kopie van je vorige systeem... Als je alle rommel qua foto's, Mp3's en andere belangrijke meuk eraf haalt kan je hem wissen.

Ah, bedankt. Die bestanden staan er niet tussen, er staan enkel een aantal programma's en systeembestanden.