Prijs en drukkerij voor fullcolor visitekaartje

Weet iemand een drukkerij die dit kan en de prijzen?

Offset drukken dubbelzijdig op 300 grs (fullcolor)
prijs voor 250 st, € 342,00
prijs voor 500 stuks, €409,50

Volgens mij kan dit goedkoper toch?

Informeer eens bij Prepart in Eindhoven (http://www.prepart.nl ) Naast grootformaat prints en digitaal printwerk maken ze ook digitaal offsetdrukwerk (offset dus, geen digitaalprints)

Bij de prijsvoorbeelden die ze geven:
Dubbelzijdige A4 produktleaflet
2 pagina’s A4 op 200 grams gesatineerd mc, schoongesneden
500 exemplaren € 295,-

Adriaan, waarom offset drukken? Digitaal kan ook heel goed en ook dubbelzijdig en dat scheelt je denk ik heel wat euros. http://www.mmcom.nl/ zij zijn erg goed vind ik zelf en kunnen snel en overal leveren.

Digitaal € 65,=/250ex. en € 95,=/500ex., levertijd ca. 2 uur Offset € 69,=, 500ex. levertijd ca. 1 week

Kijk is bij:

http://studio17.nl/index2.htm

Je kunt ook contact opnemen met ppg te amstelveen, als je wilt krijg je het emailadres wel in een pb.

offset is inderdaad mooier dan digitaal print

[quote:a3ff1732f5="Susanne"]offset is inderdaad mooier dan digitaal print[/quote:a3ff1732f5]

Wat is het verschil ? Je kan mss een site geven met wat uitleg (Ik ben niet thuis in die wereld, maar het lijkt me wel interresant)

[quote:91084acfc0="appleholic"]Digitaal € 65,=/250ex. en € 95,=/500ex., levertijd ca. 2 uur Offset € 69,=, 500ex. levertijd ca. 1 week[/quote:91084acfc0] Van die drukker wil ik het adres wel eens hebben. Naar mijn idee kun je voor € 69,– nog niet eens 2 offsetplaten maken, laat staan 4 platen die ook nog eens de pers opmoeten. Noem ik het papier nog niet en het uurtje of anderhalf werk dat erin zal zitten.

Digitaal printen kan nog wel 's leiden tot 'wolkerige' volvlakken, donkere outline randen rond groot gezette teksten. Kleuren die afwijken van een PMS of CMYK kleur...

Die heeft vast nooit werk van een 7-kleuren Océ copier gezien......

[quote:fb0e0b21f4="janvanes"]Informeer eens bij Prepart in Eindhoven (http://www.prepart.nl ) Naast grootformaat prints en digitaal printwerk maken ze ook digitaal offsetdrukwerk (offset dus, geen digitaalprints)

Bij de prijsvoorbeelden die ze geven:
Dubbelzijdige A4 produktleaflet
2 pagina’s A4 op 200 grams gesatineerd mc, schoongesneden
500 exemplaren € 295,-[/quote:fb0e0b21f4]

Het bedrijf waar ik stage heb gelopen deed daar ALLE kleurenprints laten maken.
Werkelijk surerieure kwaliteit en een dijk van een service!

Ik sluit me aan bij [url=http://www.studio17.nl]studio17[/url] Mooie kwaliteit, snel, goedkoop en thuisbezorgd. Wat mij betreft een aanrader!

[quote:647f83c32b="Kjeld"][quote:647f83c32b="appleholic"]Digitaal € 65,=/250ex. en € 95,=/500ex., levertijd ca. 2 uur Offset € 69,=, 500ex. levertijd ca. 1 week[/quote:647f83c32b] Van die drukker wil ik het adres wel eens hebben. Naar mijn idee kun je voor € 69,– nog niet eens 2 offsetplaten maken, laat staan 4 platen die ook nog eens de pers opmoeten. Noem ik het papier nog niet en het uurtje of anderhalf werk dat erin zal zitten.[/quote:647f83c32b]

Offset is idd. combi-druk, zoals Studio 17 het aanbied. Wordt gecombineerd met nog 362 opdrachten op één drukvorm. En op vaste tijden gedrukt in bijvoorbeeld België of Spanje. Wij bieden die service ook aan onder de naam Stardekk en zijn daarmee één van de goedkoopste van Nederland.

Digitaal drukwerk doen wij in huis.

En of offset beter is dan digitaal? Probeer het maar en stuur mij een PDF, ik zal kosteloos een proef voor je maken. Daarnaast duurt goedkoop offset vaak langer (maandag aanleveren, donderdag klaar). En die tijd moet je wél hebben.[/url]

Misschien een beetje off topic, maar zoura la rousse ik neem aan dat je de OCE CPS 700 bedoeld. Ik ben ook erg te spreken over het resultaat vooral bij foto's, echter wanneer ik bijvoorbeeld een tekst van uit illustrator uitdraai dan worden de letters vrij wazig, en veel minder strak dan ik zou verwachten en heb gezien bij andere kleurenmachines van oce. Mensen van oce zijn er bij geweest en kunnen het ook niet beter afgesteld krijgen en nu krijgen we voor kleine aantallen een andere machine. Heb jij nog mogelijke tips om toch scherpe (tekst) afdrukken te krijgen?

groetjes, macstijn[/quote]

[quote:d7b5ba8393="Zora la rousse"]Die heeft vast nooit werk van een 7-kleuren Océ copier gezien......[/quote:d7b5ba8393]

Dat zal dan wel niet hè :smiley: Werk eigenlijk ook zelden met digitaal drukwerk.

Ook een beetje off-topic...

Maar kan je je voorstellen dat ik nog handzetsels en cliche’s heb gemaakt en alles afgedrukt heb op een degelpersje… in één kleur!
Maar ja, tijden veranderen… gelukkig :wink:

[quote:e56d3fbd2f="appleholic"]Offset is idd. combi-druk, zoals Studio 17 het aanbied. Wordt gecombineerd met nog 362 opdrachten op één drukvorm. En op vaste tijden gedrukt in bijvoorbeeld België of Spanje.[/quote:e56d3fbd2f] Het zal ongetwijfeld in behoeften voorzien, maar: 1. Hoe zit het dan met het op de huisstijl aansluitende briefpapier, enveloppen, papiersoort, e.d.? 2. Hoe zinvol ben je bezig als je een doosje visitekaartjes uit pakweg Spanje moet laten over komen?

Als je wat meer extra’s wilt kom je uiteindelijk toch op andere prijzen terecht.

[quote:3b5e07d628="Susanne"]offset is inderdaad mooier dan digitaal print[/quote:3b5e07d628]

Offset heeft een langere levensduur.
Maar digitaal is kwalitatief al net zo mooi.

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar [url=http://www.virtualprinter.com/main.html]Virtual Printer[/url], offset drukker te Rotterdam, schijnt ook erg goedkoop te zijn. Artwork kun je gewoon op hun iDisk kwijt, en ze leveren franco in de Randstad (alsof ik daar wat aan heb...)