prijs hele website

kan iemand mij vertellen wa ik ongeveer kwijt ben voor een website op het internet te kunnen zetten voor 1 jaar. en waar ik dat het beste kan doen ??

bij vorbaat dank

Dat hangt sterk af van het aantal bezoekers, als je een groot project wil, dan kost het bijvoorbeeld 60 euro per jaar, bij alfa-hosting.be Als je niet meer dan 5GB Dataverkeer per maand nodig hebt, dan is Webreus.nl een aanrader (en niet duur!) Ik heb met Webreus al redelijk veel ervaring en k ben zeker tevreden :)

Ik heb erg goede ervaringen met Denit. Super betrouwbaar, goedkoop... wat wil een mens nog meer...

:stuck_out_tongue:

http://www.denit.net/hosting/linux.php

goedkoop is duurkoop,

60 euro per jaar voor een geavanceerd pakket is een koopje.
bij echt goede providers kost dit het soms per maand.

[b:551aaca961]dreamhost.com[/b:551aaca961] beste prijs/kwalitijds gehalte die er is! (ook zeer tevreden hiermee)

Ik heb (bijna) alles ondergebracht bij http://www.macuser.nl/

In de regel heb ik op een vraag binnen een half uur antwoord. het record staat op 13 minuten :slight_smile:

Ik ben nog steeds erg tevreden met [url]http://www.protagonist.nl[/url] !

En ik ben nog erg tevreden met [url=http://www.mijndomein.nl]Mijndomein.nl[/url]

En ik ben tevreden met mijn windows pruttelbakje die 24/7 draait.Sites worden bij my on the run aangepast... Plus dat IK er mee kan doen wat IK wil.. (illegale activiteiten zijn bij de hosters uitgesloten, bij mij niet ;-))

Nadeel daarvan is dat je dan qua snelheid vast zit aan de upload snelheid van je ADSL abbo... en als jij kunt oploaden met 100 kbs, en je hebt 20 bezoekers, werken ze allemaal op 5 kbs...

:frowning:

[url=http://www.flexwebhosting.nl]Flexweb[/url] schopt kont!

Meestal stel ik FTP's beschikbaar aan personen die iets moeten hebben.. Mijn emule draait wel, en als men iets moet hebben, dan kan men dat hier weghalen...Ik heb er geen moeiten mee. En uiteraard krijgen er niet 10 mensen tegelijkertijd een FTP..Dan kan ik mijn appel ook wel van i-net afhalen...

http://www.vdx.nl

Naast de goede prijs niet geheel onbelangrijk een erg goede en vlotte service.

Domeinnaam varïeert van 10 tot 15 euro, ligt eraan waar je 'm registreert. Sommige hostingbedrijven geven er zelfs één grats [i:cf6545683d]gratis[/i:cf6545683d], maar dan betaal je natuurlijk gewoon relatief meer voor je hosting zelf. Hosting zal je een paar tientjes per jaar kosten, voor 50 euro moet je genoeg ruimte en dataverkeer hebben gok ik (weet niet precies wat je wilt met je website, maar neem aan dat er niet al te veel bezoekers komen).

Houd er rekening mee dat de prijzen bij hosting heel erg varïereren, goedkoop is niet altijd duurkoop, maar vaak wel. Zoek even rond op internet voor een goede webhost. Als iemand hier zegt dat een hostingbedrijf heel goed is kan dit ook best betekenen dat ze gewoon geluk hebben dat ze geen problemen hebben ondervonden, eerst zelf researchen dus :).

Je moet ook even nagaan of je support nodig hebt. Als je alles zelf kan, dan kun je bestwel bij een budgethoster gaan. Maar als je support nodig hebt en een goeie uptime van je website met garantie dan zou ik inderdaad meer geld uitgeven.

Ook zou ik kijken of je een webhoster kunt vinden waarbij je makkelijk kunt upgradene of downgraden.

veel succes met het zoeken

www.deheeg.nl Inclusief PHP en MySQL 70 euro per jaar voor het goedkoopste account (10GB/mnd) drie tussenliggende aanbiedingen en 490 euro per jaar voor het duurste account (50GB/mnd) De enige verschillen zitten in de opslagruimte en dataverkeer Je moet er wel zelf even induiken omdat je alles zelf kunt instellen via je eigen online control panel als je zaken anders wilt hebben dan het standaard pakket. Vind ik wel erg prettig want dan hoef ik niet voor elke zucht met een helpdesk te bellen.

[quote:db95f68bca="madmax"]www.deheeg.nl Inclusief PHP en MySQL 70 euro per jaar voor het goedkoopste account (10GB/mnd) drie tussenliggende aanbiedingen en 490 euro per jaar voor het duurste account (50GB/mnd) De enige verschillen zitten in de opslagruimte en dataverkeer Je moet er wel zelf even induiken omdat je alles zelf kunt instellen via je eigen online control panel als je zaken anders wilt hebben dan het standaard pakket. Vind ik wel erg prettig want dan hoef ik niet voor elke zucht met een helpdesk te bellen.[/quote:db95f68bca] Allemachtig ... letterlijk dezelfde opties als bij www.mijndomein.nl ... [b:db95f68bca]maar dan voor 450 euro per jaar meer![/b:db95f68bca] Geld over? Whahaha ... je betaald daar per maand 150% van wat ik bij MijnDomein per jaar betaal!

Ik heb het niet op 'bedrijven' als Mijndomein die alleen een postbus hebben, niet telefonisch bereikbaar zijn en een 'fair-use-policy' hebben voor dataverkeer. Dan heb je dus geen poot om op te staan zodra ze beweren dat je teveel bandbreedte verbruikt. Misschien heeft mijnheer van Heukelum geen slechte eraving mee, talloze anderen echter wel. Het beste wat je kunt doen als je een goedkope provider neemt is Google er even op aanslaan de de ervaringen van anderen ter harte nemen en afwegen tegen je wensen voor wat betreft snelheid, service en uptime.

Yournamewebhosting bevalt me erg goed. - Super goeie/snelle helpdesk. - Zeer goed SPAM-filter op je email. - Stabiele snelle server. - Niet de allergoedkoopste, maar wel zeer betrouwbaar.

Minpuntje:

  • De statistieken zijn flut.

Voor een gemiddelde website ben je zo’n 40,- per jaar kwijt.

Het bedrijf is in Nijmegen gevestigd en heeft en bezoekersadres en is telefonisch bereikbaar (mocht je dat een goed gevoel geven).

http://www.yournamewebhosting.nl

[url]www.freerider.nl[/url] heb ik ook goede ervaringen mee.