Prijssuggestie voor Pbook G4

Beste Mensen,

Sinds een maand of acht ben ik in het tevreden bezit van een Mac Powerbook G4. Het is een model met een 500MHz processor, 256Mbyte intern, 20 Gbyte schijf en een Combidrive. Ik gebruik deze voor mij werk. Voor mij is bedrijfszekerheid van groot belang (vandaar een Mac!!) en daarom overweeg ik in mei mijn huidige Pbook tweede hands te verkopen en een nieuwe te kopen. Kan iemand mij zeggen wat een redelijke prijs zou zijn om hem door te verkopen? Ik heb hem destijds gekocht voor plm €2850,-

Groet, Alex

Je zou eens kunnen kijken bij [url]http://www.tweedehandsmac.nl[/url]

[quote:2ba4fb4c6d="djve"]Je zou eens kunnen kijken bij [url]http://www.tweedehandsmac.nl[/url][/quote:2ba4fb4c6d]

Yep… inderdaad een goeie site…

Ja, zo ken ik er nog wel wat. Allicht is het een goed idee om ook ergens anders te kijken, maar de vraag was volgens mij mee wat [i:692bff976b]wij[/i:692bff976b] (ah... macosx... :innocent: ) ervan zouden maken. Sorry CrazyIvan, maar dat het een goede site is weten de meesten hier wel en (neem het niet persoonlijk :) ) het voegt niet [i:692bff976b]echt[/i:692bff976b] iets toe nu hier.

Aqua1,

Het spijt me dat ik -niet echt iets toe voeg- :cry: Ik reageerde omdat ik die site niet kende, en er vandaag voor het eerst langs ben gegaan. Leave off will you? :evil:

Sorry CrazyIvan. Het was niet de bedoeling om je te kwetsen. Die site is op dit forum al heel vaak voorbijgeflitst, dus ik ging er vanuit dat iedereen die al wel kende. Ikzelf ken m bijvoorbeeld al heeeeel lang. :)

Niet zo kibbelen, jongens...

:wink:

NS ff kijken…