PRIMEUR: iPhone mini in het Wild!!!

[img:7510e8dbe6]http://img85.imageshack.us/img85/9177/dsc00074x.jpg[/img:7510e8dbe6]

Links: iPhone 3G Rechts: iPhone mini !!

Is dat wat?

eh?

Waar is de Dock-connector op de iPhone mini? Apple gebruikt voor elke iPod of iPhone een Dock-connector, dus ik denk dat het nep is...

nee

fotosoep??

Daar geloof ik niets van. Check voor de lol even de thuisknop. Slecht geshopped. No offense :-)

And the Photoshop award 2009 goes to...

Chinese imitatie troep:

[img:448a96c939]http://farm2.static.flickr.com/1136/3169898213_a624b60f99_o.jpg[/img:448a96c939]

Ohja, naast een Dock-connector die er niet op zit, staan de volume-knopjes en de mute-knop ook te ver naar buiten. Dit moet haast wel nep zijn.

lijkt me eerder een hiPhone dan een Photoshopklus. Het is dat tinyeye.com op dit moment ni9et laadt, anders hadden we 'm daar misschien kunnen identificeren.

Ongeacht het feit dat dit geen primeur is, gaat applevolgens mij binnenkort ook usb-mini gaan gebruiken. Dus dat je geen dock-connector ziet zou ng niet zo adnormaal zijn..!!

Apple had zich toch ook aangesloten bij de alliance om usb-mini als universele telefoonadapter te gebruiken, toch?!

[quote:2e5d7ef840="me.com"]Waar is de Dock-connector op de iPhone mini? Apple gebruikt voor elke iPod of iPhone een Dock-connector, dus ik denk dat het nep is...[/quote:2e5d7ef840]

Denk eens aan de Shuffle? Die heeft geen Dock-connector hoor!
Maar ik denk idd ook dat het fake is deze kleinere iPhone, alhoewel zeer gaaf en beter dan de huidige: die vind ik gewoon te groot voor in de broekzak!

Gr. Paul.

http://www.hongkiat.com/blog/10-iphone-clones-you-never-see-before/

http://www.unwiredview.com/2007/10/27/first-spy-pics-of-iphone-nano/

Fake fake en nog eens fake…

Maar dan is de iPod shuffle ook echt de enigste uitzondering. Die maakt gewoon gebruik van zo'n mini jack-plug. Beetje vreemd om opeens over te gaan naar mini-usb. Vind ik niet echt iets voor Apple eigenlijk.

Maar bij de iPhone mini die hierboven is gepost, zitten de telefoonspeaker en de homebutton tenminste in het midden. Verder vind ik de mini-usb geen onlogische keuze van Apple, inderdaad met vooruitzicht op de nieuwe regelgeving.

Wanneer zou het event zijn?

Mini USB zit altijd een beetje losjes. Een 30-pins dock connector zit een stuk steviger.

Verder hoeft Apple volgens de overeenkomst geen Mini-USB op het apparaat zelf te hebben (ook bijna onmogelijk, aangezien de TV-Out dan niet meer werkt), maar zullen ze waarschijnlijk een verloopstukje van Mini USB naar Dock Connector leveren bij elke iPhone, zodat je er een universele Mini-USB lader op kunt aansluiten. (daar ging het tenslotte om, dat mensen nu vaak een kast vol laders hebben, elk met een andere uitgang)

Rotzooi!

Lol. Trek eens een oud plaatje uit de kast zeg.

Die dingen worden al erg lang verkocht in China.

Van mij mag de volgende iPhone inderdaad wel iets kleiner, 3,2 inch ofzo. Dit lijkt me inderdaad een HiPhone.