Print venster

Kan iemand mij vertellen of de optie ’print venster’ nog bestaat in OSX, en zo ja, hoe moet ik een venster dan printen? :?

appeltje shift 4 en dan met je 'cursor' selecteren wat je wilt printen het resultaat stuur je naar de printer

Thanks, maar zo maak je een schermafbeelding. Ik bedoel eigenlijk het commando ’print venster’

[quote:b6e4fd37eb]appeltje shift 4 en dan met je 'cursor' selecteren wat je wilt printen het resultaat stuur je naar de printer[/quote:b6e4fd37eb]

Daarna spatie balk -> kan je vensters selecteren.
Met CTRL + (appeltje shift 4) in gedrukt kopieer je de selectie naar het clipboard.

weer wijzer geworden, thnkzzz

Wie [b:1aa82a6779][url=http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=8603&highlight=print+window]zoekt[/url][/b:1aa82a6779] die vindt Print Window.

je kan de inhoud van een map gewoon printen door die in printbeheer het venster van een printer open te zetten en je map daarin te slepen dan krijg je het printdialoogvenster, test maar eens werkt prima, nadeel de verborgen files worden eveneens afgedrukt met naam en toenaam

tip gelezen in de laatste publish

Helix

Goede tip. Je mist echter mogelijkheden die [b:b5ab11792e][url=http://swssoftware.com/products/printwindow/]Print Window[/url][/b:b5ab11792e] biedt zoals de lijst uit te breiden naar map in map in map.

De map in de printbeheer slepen, werkt prima. Maar ik heb toch nog een vraagje er over. Als je een cd hebt gebrand, sleep je deze in de printbeheer. Hij print dan wat er op de cd staat, maar als er op die cd weer mappen staan, print hij niet de inhoud van de mappen. Weet iemand hoe ik ook de inhoud van de mappen kan printen, zonder diverse printjes er van te maken?