printer drivers OS X - canon BJC 6100 (BCI-3eX), Epson Stylus

ik heb 2 printers een canon BJC 6100 (BCI-3eX inkt) en een Epson stylus color 1520. Voor beide printers is (nog) geen driver voor OS X beschikbaar maar misschien zijn er wel andere mogelijkheden om die aan het printen te krijgen. Het moet niet je van het zijn als ik maar een Word-document kan printen dan hoef ik tenminste niet iedere keer terug te gaan naar 9.2.

laat maar iets horen
Moos

Ik neem aan dat je wel gewoon hebt geprobeerd hem in te prikken en te printen? Op mijn Espon stylus color 740 werkte het in een keer. Eventueel nog ff kijken in Print centre.

Voor mijn Epson C 70 heb ik driver moeten downloaden :frowning:

Wellicht weet je het al maar je kunt makkelijk pdf's maken in OS X. Een pdf kan je weer makkelijk uitrpinten onder OS 9. Een soort print job list, met een reboot in OS 9 d'r tussen.

Hoop dat dit helpt,

Suc6

Wat je ook kunt proberen is drivers installeren van een ander type epson en canon printer. Vaak zijn ze redelijk compatible.

Je kunt ook een driver hacken.

[b:post_uid10][u:post_uid10]Voor de EPSON:[/u:post_uid10][/b:post_uid10]
[b:post_uid10]Specifiek voor de 1520:[/b:post_uid10]

groups.google.com

[b:post_uid10]Algemeen:[/b:post_uid10]

Weird Kid
of
cblue

[b:post_uid10][u:post_uid10]Voor de CANON[/u:post_uid10][/b:post_uid10]

[url=http://joebvppc.online.fr/Canon/index-bjc6100.html[/url]

Je zult dus zelf wat moeten doen, maar dan zullen ze naar alle waarschijnlijkheid weer functioneren.
Suc6.

Je hebt ook nog eens een hele grote kans dat in Jaguar (Mac OS X 10.2) de printers wel compatible zijn. Deze upgrade zal vele nieuwe printers supporten.

Beste mensen,

ik heb mijn Canon aan het bollen (dat het belangrijkste was)waarvoor mijn dank

Moos

alle printers doen het het maakt niet zoveel uit welk merk Maar het werkt, vanwegen Cups Common UNIX Printing System  dit betekend dat Bijna alle printer vanaf 1997 het standaard kunne werken in OS 10.2, mensen die met linux werken weten hoe dit werkt. je kan de source code ook al halen als je geen gedult hebt, bij [url=http://developer.apple.com/darwin/projects/cups/]http://developer.apple.com/darwin/projects/cups/[/url]