Printer wireless aansluiten

Ik heb een HP officejet pro l7780 die ik probleemloos heb draaien op een xp-machine, via mijn wireless netwerk. Installatie van de laatste software van HP voor Mac OSX (10.4.11) is geïnstalleerd. Alles lijkt in orde, maar de afrduktaak wordt voortdurend gestopt en er wordt dus niets geprint. Kan iemand me helpen, ik wordt een beetje moedeloos.

Is de printer zichtbaar op de Mac in Systeemvoorkeuren / Printen? Staat hij daar dan ook via de Locatie (de naam van het draadloze modem)?

Op het moment dat je een HP netwerk printer kan kiezen in OS X (tijdens de configuratie), worden er (in mijn geval, een C5180) niet één, maar twee printers gevonden. De ene is een "Bonjour" printer, de andere een "HP IP" printer. Ik heb gemerkt dat er afdruk-problemen optreden (print jobs die niet uit de printer rollen, of pas de volgende dag als je weer eens probeert te printen) als je de "Bonjour" printer hebt gekozen. In de installatie handleiding stond overigens ook genoemd dat ik de "HP IP" printer moet kiezen. Misschien is er bij jou hetzelfde aan de hand. Heb je de "HP IP" printer gekozen tijdens de configuratie?