Printerdriver voor HP G85 (all-inone) OSX

Hallo HP al-in-one gebruikers! eindelijk een goede printerdriver sinds MacOSX uit is. De printsnelheid is opmerkelijk verbeterd, vergeleken met de vorige driver van november j.l.javascript:emoticon('8)') Voor de G85 als volgt: http://h20015.www2.hp.com/en/softwareCategory.jhtml?reg=emea&cc=nl&pagetype=software&prodId=officejetg19543&lc=nl&docparent=26200493&sw_lang=nl

Bovenstaand de link naar de nieuwe driver van HP voor all in one printers G85 voor alle PC 's. Klik op “Driver” en je komt terecht op:

http://h20015.www2.hp.com/en/softwareList.jhtml?reg=emea&cc=nl&prodId=officejetg19543&lc=nl&softitem=Driver&sw_lang=nl

Ja, lach niet HP heeft de verwijzing op de eerste pagina naar Mac OS er nu helemaal uitgehaald. Pas als je op “Drivers” klikt dan zioe je dat de driver voor MacOS is. Of keek ik verkeerd!!
Groet, Marianne

Ik had hem ook al gedownload maar nog niet geïnstalleerd... dit komt doordat mijn netwerk even eruit ligt... Maar ik ben blij om te horen dat de driver eindelijk eens beter is geworden..

Toch raar dat versiontracker de update niet meldt. In amerika kun je hem trouwens alleen maar op cd bestellen. Wij kunnen hem wel lekker downloaden :slight_smile: