printjes vanuit Mail hebben te klein lettertype...

Weet iemand hoe ik mijn mailtjes in 'Mail' met een groter lettertype kan printen? Als ik nu op het printsymbool klik komt het mailtje er zo ontzettend klein uit dat het pijn doet aan mijn ogen. Knippen en plakken naar Word is momenteel de enige optie. Wie weet raad?

Heb exact hetzelfde probleem! Zou ook heel graag willen weten wat ik er aan kan doen.

Frank

Heel makkelijk, verklein het mailvenster zodat je alleen de tekst overhoud en geen witte ruimte omheen. Dan zal de tekst groter worden geprint. Hoe meer witte ruimte je om je tekst laat hoe kleiner de font wordt afgeprint.

Probeer eens met een paar klickjes op het knoopje Lettertype groter. Als die knop er niet in staat kun je deze gewoon toevoegen. (aanpassen knopenbalk)

[quote:d3b350ca52="digitalguru"]Heel makkelijk, verklein het mailvenster zodat je alleen de tekst overhoud en geen witte ruimte omheen. Dan zal de tekst groter worden geprint. Hoe meer witte ruimte je om je tekst laat hoe kleiner de font wordt afgeprint.[/quote:d3b350ca52]

Ja, inderdaad!!! Probleem opgelost. Thankx!

Dit komt natuurlijk doordat ik nu op een groter beeldscherm (iMac 17") werk :stuck_out_tongue: . Dan maak je je vensters automatisch iets groter. Op mijn oude iMac 400 had ik dit ‘probleem’ automatisch niet door ruimtegebrek op miijn scherm.

Wel even verwarrend dit systeem omdat het lettertype in je venster even groot blijft. Maar het werkt!