probleem met iDisk...

http://idisk.mac.com/hendrikus/public/b.gif

ik kan op geen enkele manier dit plaatje bekijken… moet zelfs inloggen op een map die public is.
anderen schijnen daar geen last van te hebben,… wat zou er aan de hand kunnen zijn?

HS-L

En ik heb mijn avatar net tijdelijk verwijderd, voor het geval meer mensen er last van hadden.

Op de public map van mijn iDisk staat géén wachtwoord ingesteld.

En ik zou ook wel willen weten of H-SL (of andere mensen) problemen hebben met andere afbeeldingen die ik op iDisk heb staan, bijv.: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=401280&highlight=#401280

het is dus de avatar van meneer elstar... :):)

Ik krijg dat lego mannetje gewoon te zien als ik op de URL klik.

Het probleem zit waarschijnlijk bij HS-L.

Hij kreeg een wachtwoord scherm te zien bij elke pagina waar mijn avatar op stond. Ik heb van anderen nog geen klachten gehad. Maar als er anderen zijn die dit probleem ook hebben, wil ik het wel horen.

en nu doet hij het gewoon...

heeel raar.

Bij mij hangt de public map (hendrikus) :S

en nu moet ik weer inloggen.

Ik heb weer klachten gekregen van mensen die een inlogscherm van mijn iDisk krijgen bij de avatar. Avatar heb ik dus verwijderd. Verschil met de vorige keer is dat er nu [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=42418]een stuk of vijf mensen[/url] zijn die hier mee te maken hebben. Ik kan mijn idisk ook niet bijwerken en hij geeft aan dat de laatste update mislukt is.

test: [img:dc12b8fdd1]http://homepage.mac.com/hendrikus/.Public/b.gif[/img:dc12b8fdd1] Nee, 't is nog steeds kut. [edit]Ik laat deze afbeelding even staan om te testen of ze bij .mac de boel hersteld hebben[/edit]

Donderdagavond werd er aan .mac gesleuteld. Inmiddels wordt gemeld dat alle services (behalve mail) niet beschikbaar zijn.

Ik ging ervan uit dat de problemen met mijn avatar en andere afbeeldingen met de storingen van donderdagavond te maken hadden. Maar nu wordt gemeld dat alles weer OK zou moeten zijn, maar mijn iDisk is nog steeds vergrendeld met een wachtwoord dat ik zelf niet heb ingesteld!
Het mailtje dat ik naar .mac-support heb gestuurd heeft niet geholpen.

Iemand tips?

Ja. De ISP werkt met een cache die niet up-to-date is. Probeer je homepage eens te bereiken met een ? op het eind van de URL om de ISP-cache te omzeilen. Als dit het wel doet dan moet je de ISP maar op de vingers tikken. dus iets als <http://www.homepage.mac.com/gebruiker/map.html?>

Het gaat niet om mijn homepage, maar om de foutmelding die je krijgt als je deze pagina probeert te openen. Dat komt door de afbeelding in de test in mijn vorige bericht. Er wordt dan gevraagd om een wachtwoord van [i:648a30f332]mijn[/i:648a30f332] iDisk (of ben ik nu zelf de enige die er last van heeft?).

Maar ik heb nooit een wachtwoord voor iDisk ingesteld.

Ik kan zelf inmiddels zonder problemen op mijn iDisk, maar er staan nogal wat afbeeldingen van iDisk naar deze site doorgelinkt. Mijn avatar heb ik een paar dagen geleden verwijderd, maar de foutmelding komt nog steeds op behoorlijk wat pagina’s voor.

Nee, ik ook!

ik zelfs als ik dit replytje intyp melding dat ik moet inloggen om de pagina goed te zien????? misschien je avatar op de macosx.nl server plaatsen, dan kan iedereen weer genieten van je lego poppetje!

daan.

[quote:caccee94d9="hansenonline"]misschien je avatar op de macosx.nl server plaatsen, dan kan iedereen weer genieten van je lego poppetje![/quote:caccee94d9] Dat kan ik wel even doen, maar da's een tijdelijke oplossing (en dan zit ik weer vast aan die 80x80 afmetingen).

Er staan verspreid over de hele macosx.nl site misschien wel 50 afbeeldingen afkomstig van mijn iDisk. En bestanden die in de public map staan, zet ik niet voor niets daarin. Ook anderen moeten bij die bestanden kunnen.
Er wordt nu om een wachtwoord gevraagd, die ik zelf niet eens weet! Ik heb geen wachtwoord ingesteld.

Bericht gehad van Apple. [quote:a2a3a09564="Elstar"]test: [img:a2a3a09564]http://homepage.mac.com/hendrikus/.Public/b.gif[/img:a2a3a09564] Nee, 't is nog steeds kut.[/quote:a2a3a09564] Maar nu werkt het weer.

Krijg nou wat.
Al twee jaar link ik naar http://idisk.mac.com/mijnnaam/public/bestandje, ineens moet het volgens http://homepage.mac.com/mijnnaam/.Public/bestandje