Probleem met pagina-eigenaar bedrijfspagina op Facebook

Hallo allen,

voor mijn werk beheren mijn collega’s en ik diverse Facebook-pagina’s. Nu is het zo dat bedrijf A beheerd wordt door het bedrijfsmanager-account van bedrijf M; dus niet bedrijf M.

We willen dit herstellen, maar dat lukt niet. Volgens deze link zou je gewoon een pagina moeten kunnen weghalen mits je beheerder bent (wat het geval is) en er geen koppelingen meer zijn (we hebben Instagram ontkoppeld, wat de enige was).

Wat we ook proberen, we krijgen het niet voor elkaar. Daarom probeer ik het namens mijn collega’s alhier. Alvast bedankt!

Namens een collega: Als je een bedrijfsaccount hebt op Facebook, dan moet op dat account eea aangepast worden. Er zit nu ook een tweetrapscontrole op. Als de bedrijfsmanager niet alles wil afgeven. Dan moet je formeel een melding maken bij facebook, business.

<p class="cite">pruus op 26 mei 2020 om 18:39</p> Namens een collega: Als je een bedrijfsaccount hebt op Facebook, dan moet op dat account eea aangepast worden. Er zit nu ook een tweetrapscontrole op. Als de bedrijfsmanager niet alles wil afgeven. Dan moet je formeel een melding maken bij facebook, business.
Wat zou er dan zoal aangepast moeten worden?