Probleem met webcam!

Ik begin maar voorzichtig: het kan zijn - ik weet het wel zeker - dat dit probleem eerder besproken is. Maar ik kan slecht overweg met de zoekfunctie. Ik heb de meest belangrijke trefwoorden ingetikt en krijg 209 pagina's en vindt niet wat ik zoek. misschien is het maar een klein probleempje, dus hopelijk is er iemand die me kan helpen nu op het net.

Ik probeer te webcammen met (waarschijnlijk) Windowsgebruikers, via de Yahoo messenger - omdat ik weet dat het via MSN nogsteeds niet kan. Daarvan heb ik de discussies gevolgd een tijdje.
Ik heb versie 2.5.3. voor MacOS X gedownload en kan anderen zien op hun webcam, maar als ik mijn (Philips) webcam inplug en anderen wil inviteren, krijg ik de melding: webcam niet gevonden, wellicht verbonden met ander programma.

Twee vragen: hoe kan ik dat oplossen
en: is het wel mogelijk om via de Yahoo Messenger te Webcammen met Windowspeople: het staat er wel bij vermeld en er zit een webcambutton op de messenger

Al eens geprobeerd eerst je webcam aan te sluiten, en dan Yahoo messngr te starten?

Je bent niet de enige met problems met zn webcam, mn Logitecht Quickcam pro 4000 doet het ook niet meer, k krijg altijd een duistere foutmelding. Echt irritant, wetende dat ie wel nog gewerkt heeft.

Maar weet iemand of het wel mogelijk is om via de Yahoo Messenger te cammen tussen Apple en Windows-computers?

Dat is zeker mogelijk, ik gebruik mijn digitale video cam op de firewire aansluiting van mijn PB, en dat werkt iig.

MacAanZee...ik kan zowel met yahoo als msn cammen met windowsgebruikers. Met Yahoo gebruik ik Yahoo Messenger en voor MSN gebruik ik AMSN. Werkt allebei prima. Ik heb alleen wel een andere camera. Ik gebruik een iSight.

Je dv camera als webcam gebruiken?? is dit echt mogelijk... dat zou perspectieven bieden... Weet iemand hoe je dat kan instellen en met welk programma?

Gr
Michel

Ik plugde de dv cam in mijn pbtje via de firewire, en daarna koos ik in instellingen van yahoo voor de cam "panasonic" en toen werkte het prima. Sorry, moeilijker was het niet.

succes

[url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] zou nog schitterender zijn als het ook webcam ondersteuning had :? ... Of heeft ie dat wél ?

Op windows en op de mac te installeren: http://www.ivisit.com

en die heeft video en audio support.

mijn to u cam (philips) werkt prima op Yhaoo messenger met behulp van ioxperts (http://ioxperts.com/ ) en BTV (http://www.bensoftware.com/)