Problemen Frontrow installatie!

Ik heb gisteren geprobeerd om FrontRow op mijn computer (iMac G4) te installeren met een enabler 1.2.2 (Macfan cd). Ik heb de instructies op [url]http://andrewescobar.com/archive/2006/10/03/frontrow-2/[/url] gevolgd. Bij de 2de maal herstarten loopt het fout. Computer start niet meer op. :cry:

Nu heb ik reeds opgestart met OS X cd’s en met schijhulpprogramma een controle uit te voeren. Dit heeft echter geen oplossing.

Wat kan ik nu doen? Ik heb wel een backup - op externe LaCie HD - van paar weken terug. Ik heb reeds geprobeert vanaf deze op te starten. Lukt ook niet.

Kan ik met een externe mac de lacie en mijn iMac via firewire aansluiten? En dan de map ‘systeem’ van de backup vervangen door de map ‘systeem’ op mijn iMac.

Dank u voor de hulp.

Als het precies dezelfde Mac is, lijkt het me geen probleem Maar weet het ook niet zeker

[quote:ffd7345074="MacApp"]Als het precies dezelfde Mac is, lijkt het me geen probleem Maar weet het ook niet zeker[/quote:ffd7345074]

Zal een andere mac zijn.
Ik bedoelde de map ‘systeem’ van mijn Back up.
Heb reeds aangepast. Sorry mijn foutje.

S.v.p. duidelijk topic-headers gebruiken, zodat ook iedereen meteen kan zien wat voor een probleem het betreft. Ik pas het even aan.

[quote:0b0ed69ce5="Turbanus"]S.v.p. duidelijk topic-headers gebruiken, zodat ook iedereen meteen kan zien wat voor een probleem het betreft. Ik pas het even aan.[/quote:0b0ed69ce5]

Sorry and thanks.

waarom gebruik je eigenlijk enabler 1.2.2. als enabler 1.3.5 de laatste versie is? :?

[quote:bee5de4833="TurkishDelight"]waarom gebruik je eigenlijk enabler 1.2.2. als enabler 1.3.5 de laatste versie is? :?[/quote:bee5de4833]

Had 1.3.5 geprobeert maar deze werkte niet.
De 1.2.2 stond op de laatste cd van MacFan

ah.....heb ik ook gehad.....ik heb uiteidelijk een archive instal gedaan om de boel weer aan de praat te krijgen.

[Titel aangepast: spelfout en uitroeptekens eruit gehaald]

Ik heb met macbook en lacie en iMac (als target) het probleem kunnen oplossen. Heb het bestand BezelServices.framework van lacie naar iMac gekopieerd. Herstart gedaan en dit lukte. Een grote zucht van opluchting.

Is dit voldoende volgens jullie of doe ik best nog eens een update van 10.4.8?