problemen met bibliotheek op 2 pc's

Ik heb dus ook dat probleem met muziek op 2 verschillende pc's beheren, zonder dat de iPod automatisch zichzelf bijwerkt als ik hem aansluit. Het is heel irritant als ik mijn iPod aansluit op de ene pc, terwijl de nummers op mijn iPod van een andere pc zijn, zodat hij die dus automatisch gaat verwijderen van de iPod. Ik heb al geprobeerd bij voorkeuren de functie handmatig in te stellen, maar ik weet niet hoe ik de nummers die op mijn Ipod staan(van pc1) dan in de bibliotheek van pc2 krijg, zonder dat hij ineens heel mijn iPod bijwerkt en dus mp3's verloren gaan... :cry:

weet iemand misschien een oplossing voor dit irritante probleem? Alvast bedankt!

Waarschijnlijk kan je beter gebruik gaan maken van [url=http://www.winamp.com]winamp[/url] met de [url=http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138888]ml_iPod[/url] plugin. Dan kan je ook mp3-tje kopieren van je iPod naar je pc.

Ik denk dat je het niet in de goede volgorde doet.

  1. Eerst op PC1 in iTunes de iPod op handmatig bijwerken zetten. Dan verdwijnt eenmalig alle muziek van je ipod. Jammer, maar helaas.

  2. Op PC1 met de hand de mappen naar de iPod kopiëren

  3. Afkoppelen en aan PC2 hangen

  4. Op PC2 alle bestanden naar de iPod kopiëren.

Wil je alles van PC1 ook naar PC2 overzetten dan kan dat via een programmaatje dat de tunes van de ipod kopieert. Maar je kunt ook de PC’s verbinden en de bestanden direct kopiëren en importeren.

Heb je twee PC’s elk met een ‘eigen’ itunes verzameling dan doe je er misschien verstandig aan om dat in een van de tags mee te geven (bijv. in ‘Groeperen’ of opmerking). Je kunt dan later altijd zien waar een track vandaan komt.