Problemen OSX 10.5.1 (terug naar tiger, problemen weg?!)

Hoi ik heb leopard 10.5.2 erop gehad en ben een nieuwe egbruiker. (ben nu helaas terug gestapt naar tiger wat weer ff wenen is)

[b:8468584f8c]Ik had namelijk onder leopard de volgende bugs:[/b:8468584f8c]

  • IDVD loopt vast (en daardoor de hele pc)

  • Stroom schokken met macbook pro (onder tiger opeens niet meer!!!) en jah deden pijn, ondanks dat het volgens apple geen kwaad kon, ze zijn ECHT totaal weg, de schokken.

  • mbp loopt soms vast

  • toetsen bord werkt niet na een herstart (heeeel soms)

[b:8468584f8c]Onder tiger: geen problemen meer!!![/b:8468584f8c]
(zouden deze bugs in 10.5.2 opgelost zijn, want ik ben leopard nu gewent en mis het nu al, kwa design/features)

Stroomschokken?

10.5.1 bedoel je? Die versie is inderdaag nogal een beetje buggy (al betwijfel ik of die schoomstrokken door het OS komen), het is wachten op 10.5.2.

nou heb er nu onder tiger geen last meer van....wonderbaarlijk

jah stroom schokken via de metalen bekapping links onder het toetsenbord. (bekend bij apple, voor een niet geaard stopcontact)

Lijkt me stug dat dit softwarematig opgewekt kan worden maar goed.

Apple heeft een patch uitgebracht voor MacBook Pro keyboard problemen onder Mac OS X 10.5 Leopard. Heb je die geïnstalleerd?

Kan het probleem er niet aan liggen dat ik van apple de leopard dvd erbij kreeg (zat in de overgangs periode)

Was een cpu drop in dvd (vond al raar klinken)

Nee, het is een volledige Mac OS X 10.5 Leopard Install DVD.

Ben nu idvd '08 aan het testen loopt NOG niet vast, en in leopard wel, nou dan weet ik wel waar de fout zit, 1+1 is 2 en leopard is erger als vista

het duurt onder tiger trouwens ook gewoon daadwerkelijk de tijd die het aangeeft een project van 3 gb aan hoge kwaliteits video binnen 1 uur…

leopard loopt binnen 3 minuten vast.

Heb je nou eigenlijk ook nog iets te melden waar we wat aan hebben of blijft het een beetje bij dit soort berichten? Want echt vragen om oplossingen doe je namelijk ook niet. Met suggesties komen heeft nog minder zin omdat je al een downgrade hebt uitgevoerd naar Mac OS X 10.4 Tiger.

iLife '08 draait hier trouwens als een zonnetje onder Mac OS X 10.5 Leopard. Heb er al de nodige projecten voor college mee moeten uitvoeren. Maar goed aan deze opmerking heb jij net zo weinig als dat ik niks opschiet met het feit dat het bij jou binnen drie minuten vastliep.

Kortom: Wat wil je dat we met deze informatie van jou doen?