programma om screensavers te maken gezocht

Hoi,

ik ben op zoek naar 'n programmaatje om screensavers te maken met bestaande (eigen) filmpjes etc.
Iemand enig idee wat daar 't beste voor is en waar ik dat kan krijgen? (en hoeveel dat kost?)
alvast bedankt!

groetjes,

marco

Hoi terug,

dit vind ik wel een fijn tooletje:

http://www.screentime.com/ScreenTime_F/screentime3.html

Hoi weer,

ziet er goed uit (op de site toch). Zitten ook leuke screensavers bij. Ik ga die testversie 'ns uitproberen en dan zien we wel. Bedankt!

marco

Is ook een goed programma ! Heb het zelf gekocht en hiermee professionele screensavers gemaakt in diverse schermresoluties (wel enkel Windows, maar dat had te maken met de doelgroep).

Verschil tussen koop- en testversie is dat als je technische info opvraagt over de screensaver je default de fabricant gegevens ziet. Bij de koopversie kan je dit desgewenst zelf vervangen door een afbeelding met jouw logo en/of bedrijfsgegevens.

Succes

als dat de enige belemmering is, denk ik dat ik er wel mee kan leven dat de fabricant z'n gegevens erop staan! :D

groetjes,

marco

Ik dacht ook dat de screensavers die je maakt met de testversie ook maar gedurende 1 jaar actief waren, gerekend vanaf de datum dat je de screensaver hebt gemaakt.

In verband met de gegevens van de fabrikant: als je een commerciële screensaver maakt en er staat dan ergens in de gegevens “gemaakt met de testversie van XYZ en download ook je eigen free testversie via www.xyz…”, dan staat dat eigenlijk niet zo netjes en professioneel. Maar nogmaals, het hangt volledig af van het gebruik en/of de doelgroep voor wie je de screensaver(s) maakt.

Succes en groetjes

MDF

:mrgreen: Probeer deze maar eens http://iscreensaver.net/ gebruik hem zelf op de mac en winddoos