Proteus problemen sinds 3.06

Iedere keer vraagt proteus mij nu of ik mensen in men lijst wil zetten (Allow - don't allow - ignore) dat verschijnt er IEDERE keer als ik proteus opstart. En dit kreeg ik na de 3.06 versie en de en de msn update.

Iemand een antwoord?
PS : Het duurt zo een 3 min voor ik men contacts in men lijst zie , ook hatelijk.

Ik heb voor Proteus betaald, maar heb er nu sch**t genoeg van. De ontwikkelaar gooit er met zijn pet naar, de helft van de zogenaamde features werken niet, en met elke nieuwe versie ontstaan er nieuwe bugs.

Ik werk gewoon weer met MSN (hoe duivels dat dan ook mag zijn :slight_smile: )

[quote:af33e74984="konijn"]Iedere keer vraagt proteus mij nu of ik mensen in men lijst wil zetten (Allow - don't allow - ignore) dat verschijnt er IEDERE keer als ik proteus opstart. En dit kreeg ik na de 3.06 versie en de en de msn update.

Iemand een antwoord?
PS : Het duurt zo een 3 min voor ik men contacts in men lijst zie , ook hatelijk.[/quote:af33e74984]

Ja, ik heb dus exact hetzelfde :x

Zeer irritant…
Ik ben nu (zoiezo tijdelijk) maar overgestapt op aMSN… :slight_smile:

een speciale msn in cocoa zou gewoon de oplossing zijn. proteus concenteert zich niet genoeg op msn en inderdaad... weinig werkt en heeft bugs die worden niet snel genoeg opgelsot en odertussen komen er nieuwe features die ook weer nieuwe bugs meebrengen.

zie ook mijn thread in cocoa+carbon forum.

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=15966

Heeft dat niet te maken met iChat? De buddies die ik in iChat had staan bleven verschijnen in proteus ookal gooide ik ze daar weg. Toen ik de buddies in iChat had weggegooid, bleven ze ook in Proteus weg.

Ik heb ff aMSN gedll en daar had ik het probleem ook , maar nu is het preventief opgelost in aMSN . aMSN vind ik zelf lelijk en neemt te veel CPU in (17%) dat doet proteus niet. Hopelijk is er snel een versie 4.0 van Proteus.

aMSN heb ik al gekickt ondertussen.

Ik liep laatst te spuwen over aMSN met die CPU gebruik...

Hij staat nu de hele dag aan en ik heb em nog niet hoger gezien dan 4%…
Heel apart…
Heb Proteus der ook niet opstaan trouwens, zou kunnen dat de Engine van Proteus (die volgens mij in de achtergrond altijd draait nadat ie eenmaal is opgestart) dwarsligt…

Of het komt doordat ik nu de 0.90a heb ipv de 0.90…

Heb hetzelfde.. En als mijn contact list dan eindelijk verschenen is dan staat hij zo beetje in het midden van de lijst! echt klote! Gistere ging het nog beter :-) Het is een zwarte dag voor proteus!

Bij deze, de oplossing.. :-) Voor mij heeft het toch geholpen! je download dit: http://www.indigofield.com/forums/index.php?s=094de9091f46520130ae7698a4fa4970&act=ST&f=6&t=3818&st=0&#entry27147 ik weet niet hoe je der zo een linkje van moet maken dus moet het zo maar ff. Als je dit hebt... ff openen. Dan moet je naar packetinhoud van proteus gaan... Contents/SharedSupport/ Dan neem je nog eens de packetinhoud van imservices... Contents/Plugins En daar vervang je msn.protoService door het bestandje dat je gedownload hebt.. En opstarten maar.. De lange wachttijd is er wel nog steeds maar de rest lijkt me wel in orde!

Ook hoorde ik dat er snel een nieuwe versie van proteus aan zit te komen…
vingers kruisen dus :slight_smile:

hoop dat het voor jullie ook werk!
Groeten

Dat had ik al gedaan . Eerst de nieuwe proteus afgehaald en dan de msn update genomen. Dan werkte msn weer ( wel na lang wachen).

[quote:02c2ccad7c="konijn"]Dat had ik al gedaan . Eerst de nieuwe proteus afgehaald en dan de msn update genomen. Dan werkte msn weer ( wel na lang wachen).[/quote:02c2ccad7c]

Ok :slight_smile: dan staat het er nu voor de mensen die het nog niet gedaan hadden…
Hebk het toch niet voor niets opgeschreven :slight_smile: