Protools wiegert bouncen weer eens te completeren

Beste mede Mac-ers,

Een oud euvel. PT (6.9) weigert de bounce opdracht weer eens te completeren.

Op het eind komt weer de overbekende boodschap [color=red:3dfad3b75b]‘Can’t complete task, audio property line 33’[/color:3dfad3b75b].

Heb de fade files al weggegooid wat anders nog wel eens wil helpen, maar dat biedt dit keer ook geen soelaas.

Ook bij een kopie van de song hetzelfde verhaal.

Weet iemand nog meer mogelijkheden om toch het bouncen af te ronden? Hoe ontstaat dit irritante probleem trouwens en valt het te voorkomen behalve door geen fades te maken?

Groet en b.v.d.,

André.

Mm, inmiddels opgelost met nog wat uitproberen, maar vervelend blijft het.

Je kan ook i.p.v. bouncen proberen je project intern op te nemen. (Mocht je nog voices en bussen over hebben...) Nieuwe track aanmaken, en je gehele mix naar een nieuwe bus routen. Binnen laten komen op je nieuwe track, en opnemen maar.... Heb je zelfs wat meer controle over je mix...

Succes…

Groet!

Nog niet eerder gedaan. Kun je er langs die weg ook een MP3 van maken?

Momenteel worden de AIF bestanden die ik vanuit PT aanmaak vervormd weergegeven in iTunes.

Was eerst niet. Misschien teveel plugins gebruikt of iets dergelijks?

Wie het weet mag het zeggen.

Ja, je kan er zonder problemen een mp3 van maken. In principe gebeurt er niets anders met de audiofile dan er met bouncen gebeurt. Je houd een Audiofile over welke in je Audiofiles map terecht komt i.p.v. dat je kan kiezen waar je de gebouncte (is dit Nederlands??) file plaatst. Maar je kan in je sessie de gemixte file noemen zoals je zelf zou willen.

Wat de vervorming in ITunes betreft, als de gebouncte of intern opgenomen track in ProTools goed klinkt, zou die dat in Itunes ook goed moeten weergeven…

Succes,

Groet!

Dank je.

Ik ben er inmiddels achter dat het iets met de nieuwe iTunes update te maken had. Na herinstalleren geen probleem meer wat dit aangaat.