Providers en Domeinnamem

Ik heb slechte ervaringen met Domein-providers. Ze zijn zeker niet Apple-compartible.

Met vragen komen… en je hebt een Mac… Oh daar weten we niets van!!!

Ik ben dus opzoek naar een Provider met Apple-kennis waar ik mijn domeinnaam kan verhuizen.

Hmm... ik heb supergoede ervaringen met mijn domeinprovider... Dreamhost. Zit wel in de Verenigde Staten en ik weet niet of het eenvoudig is om er b.v. een .nl-domein te hosten. Is altijd enorm vriendelijk voor Mac-gebruikers geweest.

Go: http://www.dreamhost.com/

Zelfs de handleidingen zijn er pro-Apple. Kijk maar hieronder! 8)

[img:fe6a252d47]http://www.dreamhost.com/images/panel/panel-sample.gif[/img:fe6a252d47]

www.aspera.nl

eigenaar is ook mac gebruiker :slight_smile:
hij is misschien duurder dan gemiddeld,
maar hij geeft wel retegoede service.
echt iemand die alles voor zijn klanten doet.
:slight_smile:

www.neocore.nl

Erg goede ervaringen mee.
Eigenaar is ook een apple gebruiker, en erg nette service en control panel.

Goeie antispam, en ondersteuning.
Mysql is ook retesnel bij hem… :slight_smile:

Waarom zou een domein-registrant in shemels naam mac vriendelijk moeten zijn? Gewoon een goed regelpaneel dat op iedere browser werkt is voldoende. Dootall bevalt mij prima, maar een maat van mij die apple-gek is handelt er ook in voor weinig, dus daar kan ik je ook een pb over sturen.

ik heb geen problemen met mijndomein.nl. Digitalus.nl hoor ik ook goede dingen over. Maar watvoor mac-specifieks moet een provider kennen/kunnen?

Met name qua ondersteuning lijkt me het best wel makkelijk dat je hosting provider iets weet van een mac? :) Kijk niet voor cracks die jullie zijn uiteraard :mrgreen:

Maar voor de “beginner” kan het een hoop leed verzachten/schelen.

[quote:b952e63f37="sigterm"]Met name qua ondersteuning lijkt me het best wel makkelijk dat je hosting provider iets weet van een mac? :) [/quote:b952e63f37]

Lijkt mij inderdaad ook wel handig! :?

Een quote van Dreamhost…

All DreamHost plans support Microsoft FrontPage Extensions, however you must first enable this option from your account control panel. Also note, if you turn on FP Extensions your CGI scripts will no longer work. Microsoft FrontPage is a somewhat popular web-publishing program that [b:b952e63f37]we do not recommend you use[/b:b952e63f37]. We recommend buying a book on HTML or using CityDesk. :stuck_out_tongue:

Idd, [url=http://mijndomein.nl/]MijnDomein.nl[/url] errug prima.....snelle reacties, alles staat net op nieuwe grotere servers dus dat zit wel goed.

@sigterm: Ik sprak iemand van de xs4all helpdesk, die ik gebeld had omdat een gast-PC op mijn verder Mac-only netwerk mij een internetfilter had opgeleverd, door alle trojans en andere meuk er op.

Ik zei dat ik ook niet begreep waarom die ‘vrienden’ hun PC zo vol lieten staan met trojans e.d. Mij was het meteen opgevallen dat die PC direct na inloggen, zonder dat je wat deed op 100% CPU gebruik stond. Niet helemaal wat je verwacht van een gezonde PC. “Ja, maar jij bent ook een mac-gebruiker” zei die Paul.

:slight_smile:

sorry, eeuh ik zal verder :sotp:

Je kan iig elke domeinhoster met Plesk als interface gebruiken. Hebben wij ook en werkt prima met Safari en Firefox.

Ik ben er uit. Bedankt voor reacties en adviezen.

Mmm... webreus doet het bij mij ook niet slecht.

[quote:fe796169c3="iPod Jimmy"]Mmm... webreus doet het bij mij ook niet slecht.[/quote:fe796169c3] :? waarom konden ze jou dan niet even helpen met een [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=55991&postdays=0&postorder=asc&start=0]email adres aanmaken?[/url]

[quote:973afacb37="iPod Jimmy"]Mmm... webreus doet het bij mij ook niet slecht.[/quote:973afacb37]

Gefeliciteerd iPod Jimmy, geen spellingsfouten in deze draad :stuck_out_tongue: . Webreus mag wel met hoofdletter trouwens. Maar inderdaad, met Webreus doe ik ook goede zaken, en met domeinnamen zijn ze erg goedkoop.

ik ben ook op zoek naar een webhoster. Ben aan het twijfelen tussen hosting2go en mijndomein. Ziet er allebei wel goed uit. Welke heeft jullie voorkeur?

alleen, ik kom wel “mysql” tegen. Wat is dat?

Ik ben in middels twee jaar klant van [url=www.transip.nl]TransIP[/url] en naar volle trevedenheid. Ik heb 30+ domeinen geregistreerd en deze host ik zelf middels een server die bij hun 'colocated' is. De afgelopen jaren zijn we geen netwerkproblemen tegen gekomen. Domeinen kun je binnen een uur geregistreerd hebben! (online ondertekenen) Ze beheren ook je DNS wanneer je dit wilt. Helemaal de moeite waard. :)

[quote:69020fafd9="peetjedicht"]alleen, ik kom wel "mysql" tegen. Wat is dat?[/quote:69020fafd9]Als je niet weet wat het is dan heb je het waarschijnlijk ook nodig ;). En anders kun je [url=http://www.google.nl/search?q=mysql]google[/url] gebruiken.

[url=http://www.mysql.com]MySQL[/url] is een [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Open_source] (open source)[/url] [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Database]DataBase[/url].