Prullebak meldingen...

Weet iemand hoe je dit soort meldingen (die je krijgt als je de prullebak leegt en er nog een file in gebruik is) kan uitzetten ?

[img:1720db7303]http://img471.imageshack.us/img471/9868/picture13cl.png[/img:1720db7303]

Ik kom deze meldingen ook heel soms tegen. Meestal staat het programma nog aan die bijv. deze foto open heeft gehad. Als het na het sluiten van het programma de prullenmand nog niet te legen is, log ik me ff uit en weer in, dan is de prullenmand weer te legen.

Gelukkig heb ik er zelf wel een oplossing voor, [url=http://www.dashboardwidgets.com/showcase/details.php?wid=526]deze[/url] widget :) maar ik vraag me toch af hoe je die meldingen uit kan zetten :?

gewoon zorgen dat wat je wil weggooien niet in gebruik is :?

Meestal wil ik gewoon meteen iets weggooien ook al staat het nog aan in bijv. voorvertoning (preview) Van dat uitzetten wordt je ook niet goed ;)

[quote:231ff952b4="magic-with-mac"]gewoon zorgen dat wat je wil weggooien niet in gebruik is :?[/quote:231ff952b4]

Dat kun je dus niet altijd zelf regelen Magic! De Mac is soms een beetje eigenwijs. :wink:

Kiezen voor [i:3117bcbb88]Leeg prullemand veilig[/i:3117bcbb88] (via Finder) werkt vaak in zulke gevallen.

Bedankt haka!, daar heb ik wat aan :)