punt mac en een site

Met het gevaar dat ik wordt afgemaakt voor deze domme vraag. Maar heb sinds kort een punt mac account. Nu ben ik bezig om mijn site over te zetten naar deze webruimte. Dit heb ik gedaan volgens de handleiding. Alleen nu staat er heel irritant de account naam boven in de pagina. Wanneer ik het veld waar 'punt mac' het automatisch in plaatst leeg maak en dan publisch zet hij het automatisch weer terug. Is dit te verhelpen en hoe?

http://homepage.mac.com/huisvanbeeld/index.html

gr Allard

[off topic]

Jij hebt een domeinnaam “huisvanbeeld.nl”. Waarom laat je niet “huisvanbeeld.nl” naar je .mac door pointen ?

Daarnaast weet ik ook niet in hoeverre .Mac serverside scripting ondersteund, misschien allemaal wel niet zo’n goed idee om alles over te plaatsen naar .mac

Nou ik ben nog bezig en was gewoon even aan het uit proberen. Wanneer het lukt laat huisvanbeeld.nl ook door verwijzen maar wanneer het niet lukt. Gaat het gewoon naar een ander server weet allen nog niet welke. .Mac is ook vooral om MPG op te zetten van offline producties voor klanten.

Maar goed is het een goed idee?

Om .mac te gebruiken voor zware content, grote plaatje + mpg etc, lijkt mij zeer geschikt.

Als je de site op deze manier maakt, dat hij alle zware dingen "extern’ van .mac afhaald, kun je voor je webhost kiezen voor een kleine ruimte, weinig bandbreedte etc… Waar ik dan wel weer op zou letten is dat de host/server snel genoeg is( performance van apache, SQL en responstijd )

succes

Even iets anders: in je profiel staat de website http://www.huisvanbeed.nl/ genoemd. Je hebt de L vergeten.