Quarkxpress versus beeldschermopbouw - problemen met opbouw scherm xpress4

Als ik op m'n nieuwe G4 (os jaguar) onder classic xpress 4 undongled draai gaat alles goed behalve mijn schermopbouw hapert. Witte vlakken over beeld, moet ik eerst van beeld veranderen een andere pagina of zo en dan is het weer goed tot de volgende handeling.Zelf werk ik liever met Adobe Indesin maar veel oud werk en nieuw werk moet verder verwerkt worden met xpress, vandaar. Wie kent dit probleem en heeft het opgelost.

ook op de nieuwsgroepen een bekend probleem. Toto nu toe geen echte oplossing voor gezien. Ik druk simpelweg op F7 om de hulplijnen te tonen/verbergen. De snelste manier om je scherm opnieuw op te bouwen. Ook gemerkt dat in OSX programma's de schermopbouw erg traag is als er een classic (bijv. Quark) programma onder zichtbaar is? Traagheid is meteen verdwenen als ik het classic-programma in de achtergrond/onzichtbaar zet (vanuit Quark met de alt-toets op een OSX programma-ikoon klikken). ???

Ik heb ergens in dit forum een link gezet naar de Xtensie die het probleem oplost. Wel ff je snel bladeren voorkeur in QXP uitzetten! De Xtensie heet ClassicDraw XT

suc6

[url=http://www.automatrix.co.uk/products/~ClassicDrawXT/]http://www.automatrix.co.uk/products/~ClassicDrawXT/[/url]