Quick time 5 PRO installeren naast quick time 6.xx (géén pro

Hallo,

Is het een probleem om met FCPro 3 te werken (waarbij QT5 Pro geïnstalleerd wordt) op een OSXJaguar (10.2.8 ) waar reeds Quick time Player 6.xx (ben niet thuis maar het is de laatste versie voor 10.2.8 ) op staat?

Zal er een conflict komen tussen die 2 of zal dit een gescheiden werking geven ?

Bedankt
Davedive

P.S. QT6Pro kan je niet meer kopen zeker (en draait dat dan met FCPro3?)

Er zijn van die sites waar de serienummers voor QTPro kan vinden. :sealed: [size=7:2c4a32219d] Google eens op seriall bijvoorbeeld[/size:2c4a32219d]

Je kan gewoon 7 instaleren of de pro versie die je hebt 5 of 6. FCP gebruikt componenten van Quicktime en niet quicktime zelf. Verder heeft elke QT versie alle componenten aanboord die oudere FCP nodig hebben (al zijn die hetzefde behalve de HD etc codecs)

[quote:82ab8e7fde="huinkroese"]Er zijn van die sites waar de serienummers voor QTPro kan vinden. :sealed: [size=7:82ab8e7fde] Google eens op seriall bijvoorbeeld[/size:82ab8e7fde][/quote:82ab8e7fde]

En dat is dus niet de bedoeling…

Google gebruik ik niet voor zoiets.

De vraag beantwoorden lijkt mij de bedoeling van zo’n vraag !

Back on topic : QT7 pro draait op minimum 10,3,9 dus bij mij gaat die vlieger niet op. Het is net de bedoeling om niet up te graden naar panther of tiger en bij 10,2,8 te blijven.

Bedankt
Davedive

Zodra je het zaakje installeerd, en QuickTime 5 wordt geinstalleerd, zal deze zien dat je QuickTime 6 al hebt, en wordt die installatie gewoon overgeslagen. QuickTime 6 zou gewoon moeten werken in combinatie met FCP3.

Quick time 6 PLAYER heb ik staan dus niet QTPro (heb daarvan géén enkele versie staan).

Dus bij installatie zoekt hij achter een Quick Time PRO ??? en negeert hij het feit dat de QT6 player er al staat??

Correct?

Tnx
Davedive

Hmm, vreemd. Maar ik heb ook altijd al Pro gehad... :|