Quicktime movie branden?

Ik heb een Quicktime-movie maar heb een vraagje ik wil het graag op een dvd branden maar met welke progamma kan ik het kwaliteit beter maken zodat ik het kan branden? Het bestandje is 494.5 mb

hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel.

Je kunt nooit de kwaliteit beter maken. En ik begrijp ook niet zo goed wat je bedoelt.

ik wil het op een dvdtje branden maar als ik het nu al brand is de kwaliteit niet echt goed dus ik wil zeg maar dat de kwaliteit goed is als ik het brand dan moet ik volgens mij het bestand groter maken maar ik weet daarvoor niet echt een goed progamma

Geef eens wat meer informatie over het bronmateriaal (de QuickTime-movie) dat je op DVD wilt gaan branden. Dus denk aan zaken als welke video- en audiocodering is gebruikt (te zien in MediaInfo of bij Filminfo in QuickTime Player zelf).

En verder, moet het een “normale” DVD worden, of is de DVD bedoeld voor DVD-spelers die DivX films ondersteunen?

ik heb het filmpje opgeslagen van Uitzendinggemist :D

[img:311618b349]http://img239.imageshack.us/img239/3918/afbeelding1ni1.png[/img:311618b349]

uumh nou een gewone dvd denk ik :stuck_out_tongue:

De makkelijkste manier om een DVD te maken van een QuickTime bestand is via [url=http://docs.info.apple.com/article.html?path=iDVD/7.0/nl/6758.html]Een OneStep DVD branden van een film op uw harde schijf[/url].

EDIT: Maar omdat dit een .wmv bestand is zul je er waarschijnlijk wel een fraai FLIP4MAC logo in krijgen…

mm dan moet ik hem zeker eerst omzettten naar een ander formaat?

De conversie naar een ander formaat (namelijk MPEG2) doet iDVD al voor je. Het probleem is dat je waarschijnlijk de "trial versie" gebruikt van de flip4mac plugin. Zodra een .wmv bestand geconverteerd wordt via deze plugin krijg je een logo in beeld. Een oplossing is om de [url=http://www.telestream.net/flip4mac-wmv/overview.htm]flip4mac plugin[/url] te kopen. Andere oplossingen zijn te vinden op het forum. :-)

Op Toast donderen en er een DVD van branden?

[b:5d1d52785d]Kies de optie DVD-Video
Kwak het fimpje er
Druk op de rode knop[/b:5d1d52785d]

De kwaliteit wordt nooit beter, op welke manier je het ook gaat omzetten.

En als je hem dan eindelijk op een DVDtje heb zal de kwaliteit zeker niet beter worden (eerder slechter) Als het bron bestand al niets is qua kwaliteit dan zal het nooit en te nimmer beter worden, ook niet door het op een DVDtje te zetten.

Als je het met iDVD doet, kiest hij toch min of meer de beste kwaliteit. Dat kun je instellen. Beter dan het origineel zal het niet worden. Je kunt gaan voor beste kwaliteit e.d.

Als ik de resolutie (350x200) zie, zou ik direkt stoppen met welke poging dan ook. Dit gaat er op een DVD nooit mooi uitzien.

Je moet het minimaal 3x opblazen qua resolutie. Dat worden blokken die je van veraf zelfs nog ziet.

Helaas

Maar waarschijnlijk zal het in dit geval met name gaan om de muziek. Kortom: brand er gewoon een CD'tje van, en denk het orkest er zelf bij! ;-)