Quicktime Pro betalen in dollars

Wie kan mij uitleggen waarom je voor de nederlands quicktime pro 43 euro betaalt en voor de engelse maar 29 dollar, terwijl de actuele koers in euro's voordeel uitpakt. Omgerekend betaal je maar 26 euro voor de engelse variant. Is dit een grapje van Apple Europa of worden we hier gewoon een oor aan genaaid?

:evil: :evil: :evil:

Volgens mij zijn alle vertaalde producten duurder. Adobe rekent voor elk pakket een paar honderd Euro meer, Office is duurder, Apple-works NL ook.

op zich klopt dat wel, maar het gaat hier toch alleen om een code die je moet invullen in hett registratiescherm? Of is er nog meer?

Weet je zeker dat het de prijs is inclusief belasting? In amerika heeft iedere staat een andere belasting, dus geven ze de prijzen zonder BTW weer.

Geen btw, want het gaat rechtstreeks van je creditcard af.

[quote:9647eaba64="marcellino"]op zich klopt dat wel, maar het gaat hier toch alleen om een code die je moet invullen in hett registratiescherm? Of is er nog meer?[/quote:9647eaba64] Je krijgt een code die gekoppeld wordt aan een naam. Beiden moet je invullen. De gegevens krijg je o.a. bij Apple. :innocent: