QuickTime VR Authoring Studio

Heeft iemand enig idee waar ik QuickTime VR Authoring Studio kan kopen? Als het goed is kan ik met dit programma 360 graden panoramafoto's maken. Het gekke is dat Apple zelf verwijst naar zijn store, maar daar is nergens iets te vinden. Is er misschien een alternatief?

Groet Spirit.

Is antiek, ik denk dat je je moet gaan richten op software van andere aanbieders.

Spit deze site eens uit: http://www.panoguide.com/

Groet, Arjan

Oke bedankt, wist ik niet!

QTVR studio was inderdaad een geweldig programma maar wordt helaas niet meer geupdate door Apple. Je zou ook eens naar Stitcher kunnen kijken: http://www.realviz.com Dat is wel het meest professionele pakket ervoor, maar er is ook een soort light versie. En verder zijn er inderdaad vele andere programmaatjes die het kunnen.

Ik gebruik zelf al jaren ipix. www.ipix.com Zeer veel functionaliteit maar wel kostbaar.

Voorbeeld: zie www.thrijswijk.nl

Succes

moet je voor ipix niet een aparte plugin hebben??

er zijn ook manieren om met java te werken, das dan plugin onafhankelijk denk ik want ook voor QTVR heb je een (QT) plugin nodig en zeker veel windows gebruikers hebben die niet

Ipix werkt met een java plugin. De meeste computer gebruikers hebben dit wel al op de computer staan. Voordeel van ipix is dat je zowel 360 gr. horizontaal kan kijken als 360 gr. verticaal. En je kunt het geschoten fotomateriaal bewerken in photoshop zodat eventuele foutjes kunnen worden weggewerkt.

[quote:8a83856a45="Dylan"]Ipix werkt met een java plugin. De meeste computer gebruikers hebben dit wel al op de computer staan. Voordeel van ipix is dat je zowel 360 gr. horizontaal kan kijken als 360 gr. verticaal. En je kunt het geschoten fotomateriaal bewerken in photoshop zodat eventuele foutjes kunnen worden weggewerkt.[/quote:8a83856a45]

360 graden kan ook met QT

moet iedere user die ipix plugin downloaden of gaat ie mee op de server waar de webpage staat?

als je met panotools werkt (gratis (OS9??)) of stitcher kun je ook in photoshop corrigeren

IPIX lijkt be nogal een kostbare oplossing als ik zo op hun site kijk

http://developer.apple.com/quicktime/quicktimeintro/tools/

Staan daar niet de nodige QTVR tooltjes bij??

ik zou gaan voor Canon's PhotoStitch.. die werkt goed met horizontal/verticale/matrix en 360 graden panoramas