Quicktime VR maken?

Weet iemand een gratis progamma waarmee ik een QT VR kan maken? Was (in os 8.5) gratis meegeleverd met quicktime maar nu dus niet meer, ik kon via download.com alleen een os x pakket van 900 euro vinden, dat is een beetje veel voor eenmalig gebruik. Verder meerdere appjes voor classic maar die heb ik dus niet meer geinstalleerd. Suggesties?

Op [url=http://www.panoramas.dk/quicktime/qtvr/software.html]deze pagina[/url] staat onderaan ergens iets over Canon Photostitch. Er staat bij dat het gratis is maar dat het wel op een CD zit die je bij je Canon camera krijgt. Voor de rest gaat de hele site over vr. Is dat wat voor je? Misschien anders ff kijken nog bij VersionTracker.com?

Suc6…

Op de [url=http://developer.apple.com/quicktime/quicktimeintro/tools/]QuickTime Developer[/url] pagina staan een aantal tools. Ik weet niet of daar een kant en klaar proggie tussen zit hoor.. succes!

Edit:
Hier staat uitleg hoe je MakePanorama 2 moet gebruiken die je op de developers pagina kan downloaden.

[url=http://www.apple.com/quicktime/resources/tools/qtvr.html]Klik![/url]

Overigens, Apple heeft zijn eigen tool daarvoor: QuickTime VR Authoring Studio. Jammer genoeg voor OS 9 én duur!

Ik heb de diverse paketten bekeken maar vind ze eigenlijk allemaal te duur, zeker omdat ik er niet veel (waarschijnlijk maar een keer) gebruik van ga maken. Een serie foto's aan elkaar lassn kan ik ook met andere software, en is in het huidige geval zoiezo niet nodig, ik heb een kant en klaar plaatje gekregen. Ik ga nu zelf iets bouwen met flash, meer moeite om te maken maar wel beter te integreren in een website. Bedankt voor de reacties!

heb ook ooit zoiets gemaakt, wel op een pc

ik dacht dat het programma cool 360 heette, maar of dat er ook voor de mac is…