Raak niet meer op wireless ingelogd

Ik raak maar niet ingelogd op het wireless netwerk op school. Ik kon er altijd op internet, tot vandaag. Ik krijg dan deze melding te zien:

[img:04cc626da2]http://img152.imageshack.us/img152/6903/venstertl9.png[/img:04cc626da2]

Het gaat om een WPA-beveiligd netwerk op bedrijfsniveau, dus met gebruikersnaam/wachtwoord. Ik heb de sleutelhanger al leeggemaakt, maar dat werkt maar niet.

Iemand enig idee?

PS De rest van de laptoppers kan wel gewoon op internet en met een andere gebruikersnaam/wachtwoord krijg ik dezelfde melding.

Heeft de netwerkbeheerder van je school misschien de key aangepast ?

Ik denk het niet, want die inlogcode gebruik ik overal op school en daar werkt die wel nog gewoon.

En daarbij, toen ik met het opgeslagen wachtwoord in de sleutelhanger (wat wel altijd heeft gewerkte) wou inloggen pakte hij hem ook niet.

Waarom vraag je 't hier en niet aan de Systeembeheerder zelf?

Omdat ik dan heel leuk krijg te horen dat Apple niet ondersteunt wordt...

Kwestie van smaad campagne tegen je systeembeheerder beginnen. Kan je niet een speurtocht opzetten naar kinderporno en dan lobbyen om een nieuwe systeembeheerder aan te nemen die wel pro apple is ?

Alle gekheid op een stokje, toch denk ik dat het een dat WPA ligt.

Kasper

Hmm ok, ik ga eens proberen om het netwerk opnieuw in te stellen. Hoe kan ik er voor zorgen dat alles wat ik tot nu toe heb ingetikt bij Airport vergeten wordt? Want toen ik de sleutelhanger verwijderd had kende OS X toch nog altijd mijn gebruikersnaam.

Is het niet zo dat je uitsluitend een WPA key moet invullen en de naam van het base station ? ik Zit nu op mn werk dus heb geen voorbeeld. Maar snap niet over welke gebruikersnaam je het de hele tijd hebt. Word je misschien gevraagd om je Mac OS X account username/pass in te geven ter bevestiging van toegang tot je keychain ofzo ?

Kasper

Nee, om gebruik te maken van het draadloos netwerk op school heb ik een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Hier een screenshot:

[img:2da9f89caa]http://img170.imageshack.us/img170/494/afbeelding1lw9.png[/img:2da9f89caa]

[quote:c8416b0320="The JM"]Omdat ik dan heel leuk krijg te horen dat Apple niet ondersteunt wordt...[/quote:c8416b0320] Effe Windows erop kiepen en je weet wat er loos is. Zal hij wel uitleggen dan ;) Meneer kijk eens, wat een mooie Windows MacBook (Pro)

lol :P Dat kan natuurlijk ook ;) Maar ik heb Windows alleen onder Parallels draaien en die maakt gewoon gebruik van de Airport onder OS X..