Racegames op Mac: toekomst ?

Hallo, weet iemand niet of er leuke racegames op komst zijn voor de mac? Of zal dit nooit veranderen ( nu alleen nog maar Total Immersion Racing en een paar goedkope rally en F1 games :( )

Had graag Electronic Arts eens een Need for Speed te porten naar mac…
Hopen… :?

Om race spelletjes te spelen kan je beter een Playstation 2 of een X-Box kopen. Op de Mac is dit toch een beetje een vergeten gebied en ik denk niet dat dat snel zal veranderen.

Drie jaar geleden is men al eens bezig geweest om ‘Need For Speed: Porsche Unleashed’ naar de Mac om te zetten, maar dat is toen niet gelukt en het hele project is toen afgeblazen.
http://www.insidemacgames.com/news/story.php?ArticleID=2730

inderdaad Xbox of playstation en we kennen ook nog het wintendo platform :wink:

Need for Speed Underground!!!

Need for speed: Undergroud rulezzz!! Alleen issie moeilijker op de console dan op de PC. Waarom? Dat wete niet niemand, maar de console versies staan duidenlijk een niveau hoger dan die voor op de PC.

Binnen kort zal Ford Racing 2 voor Mac uitkomen. Aolleen weet ik niet of dit een leuke toevoeging zal zijn voor Mac. En ja het is weer eens Feral die dit voor Mac zal doen. En dat Need for speed in 2001 niet voor Mac is uitgekomen zal hem alleen geweest hebben dat Apple des tijds problemen had met de MHZ race. De meeste games hun engine zijn gemaakt op kloksnelheden......

wil je echte racegames spelen dan moet je toch een PS2 kopen. Dan kan je via je MAC met de nieuwe F1 online gaan racen.

ga toch Mario Karten :wink: