Radio 538 niet via iTunes?

Klopt het dat Radio 538 niet te beluisteren is via iTunes? Ik kan het in ieder geval niet vinden in de lijst met stations.

Als je in het sticky bovenaan over streams kijkt, dan zal je waarschijnlijk opvallen dat daar al het een en ander over gezegd is... Anders kan je altijd nog [url=http://forum.onemorething.nl/search.php?search_keywords=stream+538&search_terms=all&search_author=&search_forum=-1&search_time=0&search_fields=all&search_cat=-1&sort_by=0&sort_dir=DESC&show_results=posts&return_chars=200]even zoeken[/url]

Trouwens, chapeau bij het kiezen van een toepasselijke topic-titel; '538?' dekt echt de lading.

Kom op, niet zo gepikeerd. Rene is blijkbaar nieuw op ons forum. Je kan niet verwachten dat iedereen meteen als een geroutineerde forumtijger post.

de server van de site itunes.garnierstreamingmedia.com is down. misschien dat het nog opgelost word maar het is al een tijdje zo dus ik denk het niet. [url]http://itunes.garnierstreamingmedia.com:80[/url]

Eerste hit als je in google intikt "538 itunes": http://www.radio538.nl/web/show/id=50205

Ja het kan dus :slight_smile:

*Topictitel passender gemaakt*

[quote:159afc5a61="Koen van Tongeren"]Kom op, niet zo gepikeerd. Rene is blijkbaar nieuw op ons forum. Je kan niet verwachten dat iedereen meteen als een geroutineerde forumtijger post.[/quote:159afc5a61] Point taken.... had even niet naar de poster gekeken, maar naar de inhoud.

Mijn excuses Rene… moet zeggen dat het ook erg vroeg in de ochtend was (voor mij dan).