Radio Stream in iTunes ??

Hoi,

Ik wil id&t radio via mijn itunes laten draaien maar dan moet ik eerst een nieuwe stream aan maken…maar wat voor url moet ik dan in voeren ??? k heb alles al geprobeert kwa url’s maar niets werkt.

kan iemand mij vertellen waarom het niet werkt of wat de url is.

b.v.d

ID&T werkt sinds kort alleen nog via Windows Media Player :( Je zult dus WMP moeten installeren....

Voor id-t heb je windows media player nodig. Dit is een screenshot van de info in WMP [img:19e4926122]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=1749[/img:19e4926122]

Is het ook mogelijk om op dergelijke manier Radio 538 te ontvangen via iTunes of Windows Media Player? Lijkt me een erg mooie oplossing eigenlijk, aangezien ik thuis bij mijn vaste computer geen radio heb staan.

http://www.radio538.nl/538/index.jsp en dan op luister live klikken, stream opent in WMP. handigst is om stream als favoriet in WMP te bewaren.

jemig, als ik music vanaf radio wil luistren is het ZEKER NIET NOOIT via dat ene lelijke programma, gebruik desnoods Music one in iTunes (de ingebouwde radio zenders, onder International) maarja als jullie dat lelijke progje gebruiken.....

zelf weten!

Als je mij kan vertellen hoe ik Radio 538 kan ontvangen in iTunes ben je voor mij helemaal de man hoor. Tot die tijd zal ik het nog even met WMP moeten doen (werkt best goed trouwens).

wat een gedoe zeg! ik krijg id-t maar niet aan de praat via WMP, schijnbaar kun je het alleen beluisteren via een popup-venstertje met een WMP-plugin - die alleen voor pc's beschikbaar is. :cry: