Rapidweaver form

Ik heb in rapidweaver een site gemaakt en daar ook het form gebruikt... alleen werkt het form niet online, ik voer mn bericht in en stuur het naar mezelf maar in mail komt niks binnen. op mn host heb ik gewoon php draaien...en bij de setup van rapidweaver staat mijn email adres goed ingevult. tips?

Volgens mij kun je deze vraag beter stellen op het [url=http://www.realmacsoftware.com/forums/index.php/forums/]support forum[/url] van RealMacSoftware zelf.

En zonder link kunnen we natuurlijk al helemaal niks.

nou zonder link is het niet helemaal :)... je kunt op homepage klikken bij me; maar ok komt ie dan http://www.stefanhems.nl/

Ik zou sowieso enige beveiliging erin aanbrengen, tenzij je zit te wachten op een mount Everest aan spammail. Overigens kun je nu alles invullen, dus er is geen enkele controle op de input. Slordig.

hmm ja ok, gewoon zelf effe een php form tikken lijkt me beter dus.

Als je host PHP ondersteund zou het gewoon moeten werken. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd om dat te checken. Overigens is het email-adres in RapidWeaver standaard beschermd (ga naar Site-Setup > Advanced).

Vriesela, bedankt voor je check... alleen komt hier niks binnen. ik heb bij site setup het mailadres goed staan. maar toch van jou niks binnen.ook van mezelf niet als ik testmail stuur via het form.

via de link contact me onder op de pagina, werkt het juist wel. dit wil dus zeggen dat het adres gewoon klopt wat ik heb ingesteld.