Reactie bord maken?

Op de homepage van macosx.nl kan je onder elk artikel een reactie plaatsen. Hoe kan ik dit ook op mijn website plaatsen via Golive CS ? Alles is wel gemaakt in simpel html

Met puur HTML gaat het niet. Daarnaast kan mij ook niet voorstellen dat er zoiets standaard in Golive zit. Het plaatsen van reacties met forms zal toch echt serverside moeten gebeuren, dus er is minimaal een serverside scripting voor nodig.

Dus, ga php leren ^-^

Als je reacties wilt kun je ook blogsoftware als wordpress of textpattern installeren.

www.wordpress.org

www.textpattern.com

Of forum software:

http://www.phpbb.com

http://www.simplemachines.org/

Allemaal heel goede tip's, allereerst moet je nagaan of jou host wel PHP/MySQL ondersteuning biedt, anders kun je het zowieso wel vergeten.

MySQL hoeft niet, maar PHP wel.

Ik dacht dat het wel kon, omdat die functie in Frontpage zat (weet niet meer welke versie). En frontpage werkt toch alleen maar met html dacht ik?

Frontpage? :? Op een Macintosh forum? Ga je mond spoelen joh! :wink:

arch Frontpage, teiltje....

[quote:f571b65564="neopiko"]Ik dacht dat het wel kon, omdat die functie in Frontpage zat (weet niet meer welke versie). En frontpage werkt toch alleen maar met html dacht ik?[/quote:f571b65564] niet als je hosting frontpage ondersteunt. Dat leipe programma heeft ook eigen scripting ofzo iets... zo kan je gewoon email formulieren maken, gastenboeken..... maar steeds minder ondersteunen het volgens mij (De hosting bedrijven dan)

Je kunt eens naar www.phphulp.nl surfen. Daar vind je een hoop scripts en zit je denk ik beter in de richting.

Frontpage is bagger…