RealOne Streams Opnemen?

Wie weet er een manier om Realplayer streams te capturen of op te nemen? Graag een manier zodat ik ze ook kan converteren naar Quicktime. Ik weet niet of Cleaner dit kan nadat ik het hele bestandje gedownload heb. Ik kan me van een hele tijd geleden zo'n draadje herrineren maar tegenwoordig onder OsX en RealOne zijn er misschien meer mogenlijkheden.

cheers HAKAN

[quote:632ca50ef6="HAKAN"]Wie weet er een manier om Realplayer streams te capturen of op te nemen? Graag een manier zodat ik ze ook kan converteren naar Quicktime. Ik weet niet of Cleaner dit kan nadat ik het hele bestandje gedownload heb. Ik kan me van een hele tijd geleden zo'n draadje herrineren maar tegenwoordig onder OsX en RealOne zijn er misschien meer mogenlijkheden. [/quote:632ca50ef6]

Als het alleen om audio gaat dan kan je Wiretap gebruiken
Voor video (en dus ook audio) weet ik niet of je de stream kan downloaden

Probeer het eens met [url=http://www.rogueamoeba.com/]AudioHijack Pro[/url] Die bewaart alles geluid uit je Mac in een file. Radio3 streams (WinMedia) worden in ieder geval prima opgepikt.

Het probleem is juist dat het om de video gaat. En specifiek om de Real bestanden die op de NOS site staan bv. van het journaal.