ReBuy: aan te bevelen of toch niet?

Hallo,

 

Onlangs vroeg iemand me of de website reBuy die al is geregeld met dikke kortingen pronkt aan te raden is. Op Trustpilot vond ik maar gematigde reviews maar uit ervaring weet ik dat beoordelingen op dat platform niet altijd even waarheidsgetrouw zijn.

Dus, beste mede Apple-fanaten, iemand goede ervaringen met reBuy?

 

 

Ligt er aan wat je verwacht. Als je gewoon tweedehands spullen wilt kopen maar dan niet van een particulier dan heb je daar voldoende keus.

 

Als je kijkt naar betrouwbaarheid in de zin van leveren ze, is het geen malafide onderneming en dat soort zaken dan is het allemaal oke. Ze bestaan al wat langer dus…

 

 

Zijn de toestellen ook in de staat die ze beloven?

Ze gebruiken stockfoto’s

Op zich is het prima webshop voor mensen die zich niet aan particuliere 2e hands via marktplaats willen wagen. Voor mij heeft het een nadeel; er wordt nergens aangegeven waar de gebruikerssporen zitten. Inderdaad, ze gebruiken de oude productfoto’s van Apple zelf. Ik heb eens refurbished gekocht, met hoogste ‘zo goed als nieuw’-selectie. Dan zag ik toch minimale krasjes. Minimaal, voor dat €40-50 verschil tegenover nieuwe, zou ik het nu wel weten. Maar voor aanschaf van de oudere modellen zoals 5s, SE, 6, etc het prima.

Dank je voor je ervaringen te delen!