Recovered files in prullenbak? (OPGELOST)

Kan iemand mij zeggen waarom ik als ik mijn ibook G4 uitzet en terug opstart, er in mijn prullenmand een map zit met "recovered files"?

alvast bedankt

Lees [url=http://discussions.info.apple.com/webx?13@761.9AyqaOEfV9M.2@.68af9c10/2]DIT[/url] maar eens.

En in het vervolg even de [url=http://forum.macosx.nl/search.php?search_keywords=recovered+files&search_terms=all&search_author=&search_forum=-1&search_time=0&search_fields=all&search_cat=-1&sort_by=0&sort_dir=DESC&show_results=posts&return_chars=200]zoekfunctie[/url] gebruiken voor je een bericht plaatst.

Bedankt! En ja sorry dat ik de zoekfunctie niet gebruikt heb.

ik heb dit ook sinds tiger, die van mij hebben overigens altijd te maken met Adium en niet bijvoorbeeld Dreamweaver (zoals in dat andere forum stond)

ja heb ook adium en kwam er net achter dat ik het ook heb. Maar ik snap helemaal niks van het engels! Kan iemand gewoon ff een uitleg geven wat ik er tegen kan doen?

Je hoeft er niets tegen te doen. 'Vroeger' onder Panther waren die bestanden gewoon niet zichtbaar, maar wel aanwezig. Onder Tiger zijn ze weer zichtbaar. Dit was onder OS 9 zo en nu weer. Of het blijft is maar de vraag. Het roept te veel vragen op.