regelnummering in Pages?

Ik heb de engelstalige handleiding van Pages gedownload, maar ik vind niets als ik laat zoeken op rulenumbers of zoiets. Daarom: weet iemand of regelnummering in Pages mogelijk is en zo ja, hoe?

Goedenmiddag,

Een ‘rule’ is wel een regel, maar in de zin van bijv. een spelregel o.i.d.
De ‘regel’ die jij bedoelt is een ‘line’.

Ik kan zo niet vinden hoe dat makkelijk gaat in Pages. Het ziet er naar uit dat hij dit niet ondersteund. Misschien kun je gebruik maken van een ‘normale’ genummerde lijst…?

[url=http://search.info.apple.com/?as_q=pages+opsomming&as_epq=&as_oq=&as_eq=&btnG=Search&lr=lang_nl&kword=&type=&Submit=Search]Klik[/url]

[quote:d295d532fa="Yaris"][url=http://search.info.apple.com/?as_q=pages+opsomming&as_epq=&as_oq=&as_eq=&btnG=Search&lr=lang_nl&kword=&type=&Submit=Search]Klik[/url][/quote:d295d532fa]

Heel erg bedankt voor link, al zie op het eerste gezicht nog niet het antwoord op mijn vraag. Ik zal even al die links stuk voor stuk nalopen. Ik wil geen opsomming (lijsten), maar regelnummers op elke regel, zoals bijvoorbeeld bij notulen van vergaderingen, dat iemand kan zeggen: op regel zus en zo staat iets verkeerd genoteerd. :smiley:

Dan denk ik dat in [url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=301247]Pages: How to add line numbers to documents[/url] de oplossing voor jou staat.

[quote:dc58aa3fdb="Yaris"]Dan denk ik dat in [url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=301247]Pages: How to add line numbers to documents[/url] de oplossing voor jou staat.[/quote:dc58aa3fdb]

Niet te geloven… ik had al gezocht in google op line numbers (of misschien was het wel line numbering) maar ik kon het niet vinden.

Ik snap ook nog de instructies :lol:

Is het vandaag nog altijd mogelijk om “line numbers” / “regelnummers” aan een tekst in een Pages toe te voegen ?

De manier die aangeraden wordt door het artikel waarnaar hierboven verwezen wordt (niet meer beschikbaar bij Apple, maar wel via de Wayback Machine), is eigenlijk een trucje:

Met andere woorden: zet een tekstvak met de nummers naast de hoofdtekst.