Release iLife 07

Vorig jaar, 22 januari, kwam iLife 06 op de markt. Deze datum is alweer bijna een jaar geleden, dus zou je iLife 07 rond deze tijd verwachten. Alleen is er niets om aan te nemen dat dat ook daadwerkelijk zo is. Er is namelijk niets wat uitstel of zelfs 'een jaar overslaan' uitsluit. Ik vraag me dan ook af wanneer en hoe de opvolger van iLife 06, evenals de nieuwe iWork overigens, wordt gelanceerd.

Ik denk morgen. Of volgende week dinsdag. Of in mei. Nee, misschien wel in april of oktober.

Weten wij veel!?

Volgens mij wordt er elke dag wel een topic hier over aangemaakt..

[quote:7e1aebe392="KarelWillem"]

Weten wij veel!?[/quote:7e1aebe392]

Precies! We weten het niet en ik wete niet of deze strategie van Apple nu ‘goed’ is of niet. Het lijkt Microsoft wel. :smiley:

maar je wilt er graag over praten?

ok.

ik vind het heel erg slecht van Apple dat er nog geen update is.

Waarom is het heel erg slecht van Apple? Zij bepalen toch zelf wanneer ze een product uitbrengen? Ze hebben geen enkele datum gezegd aan de klanten/pers dus ze mogen doen wat ze willen. Ok, dat het mss niet zo leuk voor je is kan ik begrijpen. Al heb ik hier ook moeilijkheden mee. Er is nog niets bekend over iLife 07, hoe kun je dan weten of er iets gaat inzitten dat je nu mist?

als er een serieuze update (bijvoorbeeld '07) zou komen, zou dat echt wel op de keynote gemeld zijn....

[quote:d8fc04fb84="Mendoza"]maar je wilt er graag over praten?

ok
[/quote:d8fc04fb84]

Ja heerlijk, lekker keuvelen over software zzz

Ik zie her en der op het voren vragen als; wanneer komt iLife en moet ik wachten, etc…
Laat het gewoon centraal in een topic met een juiste titel, zodat ik niet hoef te zoeken naar eventueel nieuws. Dus wat mij btreft mogen alle geruchten en gedachten in deze topic. That’s all, gefrustreerde Mendosa

Het is heel slecht omdat als iLife '07 pas in maart verschijnt, het jaar al voor 1/6 voorbij is. :innocent:

Komt gewoon eind januari. Zo kunnen ze 'm gelijk met de :apple: TV en de airport gaan shippen.

[quote:bba93ce2a0="Kryptonate"]Waarom is het heel erg slecht van Apple? Zij bepalen toch zelf wanneer ze een product uitbrengen? Ze hebben geen enkele datum gezegd aan de klanten/pers dus ze mogen doen wat ze willen. Ok, dat het mss niet zo leuk voor je is kan ik begrijpen. Al heb ik hier ook moeilijkheden mee. Er is nog niets bekend over iLife 07, hoe kun je dan weten of er iets gaat inzitten dat je nu mist?[/quote:bba93ce2a0]

ik wil gewoon iLife 07. het is 2007 en ik werk nog steeds op iLife 06. ik loop dus enorm achter de feiten aan.

[size=9:bba93ce2a0]zou hij nu doorhebben dat ik het niet serieus bedoelde?[/size:bba93ce2a0]

Dit wordt zo "Loungeachtig....." :wink:

[quote:b17824c648="Turbanus"]Dit wordt zo "Loungeachtig....." :wink:[/quote:b17824c648] Daar heb jij een fijne neus voor! :)

Het zou wel vriendelijk geweest zijn als Steve Jobs iLife 2007 tenminste al had aangekondigd. Misschien komt er dan gewoon geen iLife '07 meer.

Mendoza: welke eigenschappen bezit iLife 2007 die je zo graag wilt? Je maakt me nieuwsgierig.

Trouwens, ik wil eigenlijk een nieuwe Mac. De mijne is al van oktober 2006, belachelijk! :stuck_out_tongue:

[quote:ea81aeef57="Rolf"]als er een serieuze update (bijvoorbeeld '07) zou komen, zou dat echt wel op de keynote gemeld zijn....[/quote:ea81aeef57]

Wrom…? Nu is alle aandacht besteed aan de iPhone; alsof ze een van de belangrijkste product launches uit de geschiedenis zouden willen uitbreiden met iLife en Leopard (zoals verwacht). Ik vermoed dat tzt Leopard en iLife tesamen gepresenteerd worden. En wat verkoopcijfers van iTunes, iPods en iTvs…

Apple presenteert volgende week (17 januari) haar Q1-2007 cijfers, wie weet wat er dan nog meer aangekondigd gaat worden?

Er zit nog meer in de koker van Apple, eerst maar de iPhone wat laten bezinken…
En geen beter moment om Leopard en iLife aan te kondigen op de consumenten introductie van Vista, eind Januari…

obi

Apple presenteert nooit nieuwe producten tijdens een conference call. :wink:

Ik heb liever geen update dan een prul update... zo wat extra prul functies ... nee dank u, liever een ECHTE update een (half) jaar later! office 2003 vs 2007/2008 DAT is pas een update, ze koste dan ook 4 jaar, zo lang moeten ze nu ook niet wachten :P (en ja ik weet dat jullie tegen m$ zijn, wie niet, maar het feit is dat het een supper update is zeker het XML formaat)

Mischien komt er wel geen iLife 07 al denk ik haast van wel maar dan samen met Leopard. En is er een iLife 05 geweest?