rMBP vs Adobe

Ik moet zo langzamerhand echt eens een nieuwe Mac.
Nou zit ik de MacBookPro Retina te overwegen, met name door zijn snelheid en lekker plat en licht.
Maarrrr.....
De programma's die ik het vaakst gebruik voor mijn werk, Flash en After Effects, staan bij Adobe op een 'weten we nog niet' lijst qua retina updates. Aangezien ik geen zin heb om de hele dag met wazige niet-retina-ready software te moeten werken... twijfel ik nu wat ik moet doen.
Nadeel is dat ik niet al te lang meer kan wachten, mijn huidige Macs puffen en steunen bij die zware pakketten....

Weet iemand hoe het er voor staat qua updates van Adobe? (heb ik iets gemist?)

Of zouden jullie de 'gewone' MBP kopen en het risico nemen dat je nog 5 jaar op een wat minder snelle en zwaardere macbook moet werken terwijl de software dan inmiddels wel op de supershiny rMBP werkt, die je NIET hebt.

Gezien de grote uitvalpercentages bij de retina MacBooks zou ik nu nog een gewoon model overwegen. Zodra er een nieuwe revisie MBP uit is die wel goed werkt heeft Adobe zijn zaakjes misschien inmiddels ook op orde, en dan verkoop je die MBP en stap je alsnog over op een retina.

Kwestie van de blog van John Nack in de gaten houden. :lol:

http://blogs.adobe.com/jnack/2012/12/lightroom-camera-raw-updated-lr-adds-retina-support.html

Ik zou gewoon voor de retina MBP gaan! :D

De update van adobe komt nog wel...

Veel succes met je keuze! :)

Je kan -als tussenoplossing- je rMBP ook op de volle resolutie (2880 x nog iets) gebruiken met een progje als [url=http://www.madrau.com/whatis/whatis.html]http://www.madrau.com/whatis/whatis.html[/url]. Moet je wel goeie ogen hebben ;-) maar het werkt prima.

Photoshop en Illustrator hebben net de zgn HiDPI update gehad. Photoshop CS6 zit nu op versie 13.0.2, tenzij je Creative Cloud hebt dan kan je naar 13.2 upgraden (met nog meer features). Voor de rest? Tja, waar leg je nadruk op? Nieuwe hardware of software waar je je geld mee verdiend? Het blijft een lastige keuze.