Roll Up Banner voor buiten

Voor een klant ben ik op zoek naar een Roll Up Banner voor buiten te gebruiken. Roll Up cassettes kan ik genoeg vinden met Google, alleen ik ben opzoek naar een cassette die buiten gebruikt kan worden. Het is de bedoeling dat deze cassette aan de buitengevel komt te hangen, en dat mijn klant bij het openen van de winkel het doek naar beneden kan trekken (dus de cassette hang dan op zijn kop) Het doek wat gebruikt moet worden is rond de 600/700 grams zeildoek wat aan beide kanten beprint wordt. Bestaat zoiets eigenlijk wel?

Weet niet of dit bestaat. Heb het nog nooit gezien. Denk niet dat dit vandalisme bestendig is.

Als deze in een koof wordt bevestigd, kan dit prima buiten gebruikt worden.
[img]/uploads/community/adde8377e79611aae84d6ace9c257dc88d5c116a_0.png[/img]
https://www.drukwerkdeal.nl/nl/producten/reclamematerialen/rollup_banners.html

Weet niet hoe groot en professioneel het moet zijn, maar mischien is het een idee om contact op te nemen met [url=http://www.gerriets.com/en/index.php]Gerriets[/url] Die hebben dit soort systemen in hun bestand en weten je in ieder geval wel verder te helpen.

Deze is voor outdoor geschikt.

http://www.expo-display-service.com/outdoorbanner.htm

Dat is geen banner die oprolbaar is in een cassette. Daar heb je in dit geval weinig aan.

Denk dat de optie van KarelWillem niet geschikt is voor 600 grams bisonyl/zeildoek. Dit wordt te dik wanneer je het oprolt en gaat dus niet in het RollUp systeem passen.

Voor buitengebruik zou ik zelf kiezen/adviseren voor iets met oogringen aan de boven- en onderkant en montage met elastieken/veren zodat je het doek er dan 's avonds weer eenvoudig eraf kunt halen.

Ik heb gisteren trouwens op minder vriendelijke wijze kennis gemaakt met zo'n rollup banner. Mijn hemel, die springveer d'r in is sterk! Bij het losmaken glipt het doek uit m'n handen. *zwwwwIEIEIEP**WHAM!* "AUW! Gdvrde-gdvrde-gdvr!". Recht op mijn grote teen, een joekel van een kneuzing :D

Ik sta voortaan aan de -achterkant- van die dingen als ik ze losmaak :D

[quote=Muiter url=http://www.onemorething.nl/community/topic/roll-up-banner-voor-buiten#post-1952975 time=1272792408]Denk dat de optie van KarelWillem niet geschikt is voor 600 grams bisonyl/zeildoek. Dit wordt te dik wanneer je het oprolt en gaat dus niet in het RollUp systeem passen.[/quote]In zo'n cassette kan je inderdaad geen 600 grams doek in doen. Ik ben ook eigenlijk bang dat zoiets helemaal niet bestaat. Morgen ga ik eens even rondbellen.

[quote=Muiter url=http://www.onemorething.nl/community/topic/roll-up-banner-voor-buiten#post-1952975 time=1272792408]Voor buitengebruik zou ik zelf kiezen/adviseren voor iets met oogringen aan de boven- en onderkant en montage met elastieken/veren zodat je het doek er dan \'s avonds weer eenvoudig eraf kunt halen.[/quote]Iets in deze vorm heb ik ook geadviseerd, maar dit is niet iets wat hij wil.

[quote=cailin coilleach url=http://www.onemorething.nl/community/topic/roll-up-banner-voor-buiten#post-1953036 time=1272800506]Ik heb gisteren trouwens op minder vriendelijke wijze kennis gemaakt met zo\'n rollup banner. Mijn hemel, die springveer d\'r in is sterk! Bij het losmaken glipt het doek uit m\'n handen. *zwwwwIEIEIEP**WHAM!* "AUW! Gdvrde-gdvrde-gdvr!". Recht op mijn grote teen, een joekel van een kneuzing :D
Ik sta voortaan aan de -achterkant- van die dingen als ik ze losmaak :D[/quote]Dit kan inderdaad best pijnlijk zijn, maar je leert er wel van.

Ik heb vandaag wat telefoontjes gedaan, maar ik heb geen leverancier kunnen vinden die dit kan leveren. Gekscherend werd er door eentje Ikea gezegd. Ik ben toch wel overtuigd dat dit hem niet gaat worden, nu nog mijn klant overtuigen en een andere optie met hem bespreken.

[quote=Muiter url=http://www.onemorething.nl/community/topic/roll-up-banner-voor-buiten#post-1952975 time=1272792408]Denk dat de optie van KarelWillem niet geschikt is voor 600 grams bisonyl/zeildoek.
[/quote]Als je de link volgt zie je dat er 510 grams 'zeil'doek in gaat. Ik verkoop het zelf en dat is behoorlijk sterk.