Roms & Emulators

ik heb hier wat goede websites, maar onthou:

[b:69778b1c44]*delete het spel na 24 uur als je het niet hebt[/b:69778b1c44] :innocent:

GBA
http://www.advance-power.de (de 10 nieuwste spelletjes)

Meerdere:
http://www.emusource.net
http://www.planetemu.net
http://www.emureactor.dk

Mac emulators:
http://www.emulation.net
http://www.macemu.com

have fun! :lol:

En hier ook nog een paar handige sites :

http://www.bannister.org/software/emu.htm
http://pristavka.kulichki.net/
http://www.n64emu.net/
http://www.top26.net/index.php?page=downloads&dl=Playstation%201%20ISOs
http://mapage.noos.fr/diablo66/
http://gbamaster.free.fr/roms/details_cat.php3?cat=6

Have more fun :wink:

Dennis

waarom binnen de 24 uur weg doen ?

Je mag roms maar 24 uur houden om te proberen, daarna moet je ze weg doen anders is het illegaal. Dus je moet om de 24 uur het spel weggooien en dan weer opnieuw downloaden :P :innocent:

Dennis

Hmm

heb je ook een aantal url’s voor bekende SNES en Nintendo 64 roms aub? Alle sites die ik bezocht zijn zo onduidelijk en vol p**no :evil:

Ik had echt hele goede site's alleen die halen ze dan opeens weg :cry: Bij mij in de klas speel ik altijd Mario Kart, Super Mario 64 en Goldeneye (op een windhoos bak :( ) , voor N64 heb je, vind ik, niet echt goede emulatoren. Een goede plaats op ROMS te zoeken is natuurlijk ook de P2P programma's zoals Limewire. Ook op Caracho en Hotline zijn er heel veel te vinden, maar dan moet je elke keer weer "vriendjes" worden van de server eigenaar om een download account te krijgen. Verder zeggen sommige site's dat er Windows ROMS zijn en Mac ROMS, dit is dus NIET zo, een ROM is een ROM en kan je dus op alle systemen afspelen (met de juiste emulator)

Dennis

P.S. Je kan Linux op je iPod zetten, als je daar nou een emulator opzet voor oude gameboy spellen, kan je die dan spelen via je iPod??

Hebben ze killer instinct gold nog??? Dat spel was destijds echt de BOM!

http://vipersroms.cjb.net/ moet Killer Instinct Gold hebben zeggen ze, ik kan em alleen niet downloaden :( misschien hebben andere wel meer geluk? Een kijkje waard!

Dennis

gevonden! op http://pristavka.kulichki.net/ helaas niet de gold-versie maar evengoed wel errug koel!

thx

Wat is naar jullie mening de beste gameboy emulator om deze roms op te spelen? Of is er maar één voor OS X?

Ik gebruik het liefs Virtual Gameboy, maar dat is voor Classic. Voor OSX gebruik ik Boycott.

Dennis

http://www.cherryroms.com ook veel roms te vinden

ik ben eigenlijk heel erg op zoek naar een rom van zelda voor N64

Die had ik gisterenavond nog gevonden op pristavka.kulichki.net [url=http://pristavka.kulichki.net/download.php?roms=33&console=nintendo64]Zo'n 25 mb[/url]

Ik geloof dat de meeste emulatoren problemen hebben met het afspelen van zelda, maar je kan het natuurlijk altijd proberen! En hoe komt het, dat zelda 25 Mb is en dat als je em op de N64 koopt, dat je hem dan op een 256 MB kaart krijgt??

Dennis

Geen idee hoe het komt dat de romfile zo klein is. Maar er zijn idd wat problemen met zelda of de emulator. Ik heb mupen64 geprobeerd, die beeld goed, maar traag weergaf. Helaas zonder geluid.

Ze zullen waarschijnlijk heel wat detail weghalen, maar ik vind het erg knap dat ze de grootte wel 10 X kleiner kunnen maken!

Dennis