Safari 2

Apple heeft eindelijk een nieuwe en officele versie van Safari klaar. Safari Beta 2.0 In deze nieuwe versie, een aantal nieuwe functies waaronder Autofill en Tabbed browsing; Downloaden : http://www.apple.com/safari/download/ of via de programmatuurupdate.

Via Programmatuurupdate kun je de update ook binnenhalen.

redelijk stabiel moet ik zeggen, alleen nog keywords browsing dan wil ik wel over stappen van mozilla naar safari

keywords browsing? wat is dat dan nou weer?

[quote:b0671cd75e="mr_omvlee"]keywords browsing? wat is dat dan nou weer?[/quote:b0671cd75e] bestaat al een tijd bij mozilla en tegenwoordig ook bij camino. internet keywords, zo kan je het ook noemen.

dat is als je een site bv telegraaf toevoegd aan je favorieten en je gaat naar de properties van die favoriet, dan kun je een keyword in vullen. Stel we vullen voor onze telegraaf favoriet “TG” in de keywords.

dan kun je gewoon in je adresbar “TG” in vullen en dan enter, je raad het al… de site van de telegraaf verschijnt dan op je scherm. veel makkelijker dan http:…bla bla of via jou favorieten enz… vind ik dan he :wink:

Leest er iemand hier de voorpagina wel? :P

Adriaan

ja dat vraag ik mij ook wel eens af adriaan, wel een missing feature, zijn zeker geen scriptjes voor??? Appeltje 1 t/m 9 werkt ook wel prima hoor :P

ik denk eerlijk gezegd dat dit draadje er eerder was dan de nieuwsflits