Safari blijft hangen

:( Safari blijft hangen. Het opstarten van Safari lukt niet meer. Hij huppelt een tijdje in het dock en houdt er dan mee op. Heb al de plist file verwijderd en Safari opnieuw gedownload. Ook onderhoudsprogramma's gedraaid. Is kennelijk hardnekking. Wat verstoort wellicht mijn Safari? Ik heb al 14 jaar (!) een mac maar snap nog weinig van onder de moterkap. Ik heb speedsafari en dat googlevensteruitbreider programma gebruikt. Ik weet dat dit eerder aan bod is geweest maar oplossingen ben ik nog niet tegengekomen. Wie? Ik draai OSX 10.3.5 op de schemerlampmac.

Ik heb hetzelfde probleem met iTunes. Danst in de dock en dan nix. Met Desinstaller iTunes verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar geen resultaat. :( Met 10.2 (Jaguar) had ik nooit last van deze merkwaardigheden. Ligt het soms aan 10.3 (Panther)? Ik heb geupgrade tot 10.3.6.

Ik heb nu het zelfde probleem. Een dansende safari en dan niets meer. Ik heb geen extra programma's geinstalleerd die samenwerken met safari.

Weet iemand raad?

Waarschijnlijk ligt het aan de permissies, repareer ze even met Schijfhulpprogramma, zie ook [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=31352&highlight=opstarten]dit draadje[/url] over hetzelfde probleem, succes! 8)

Heb hetzelfde gehad, en [url=http://www.macupdate.com/info.php/id/11582]Onyx [/url] er even de bezem door laten halen. Toen werkte het weer.