Safari cache legen

Inmiddels ben ik een grote Safari Fan, IE gebruik ik nooit meer. Alleen 1 vervelend ding: Bij sommige sites grijpt Safari uit de cache, terwijl dit niet de bedoeling is, omdat die site inmiddels geupdate is. zo zit ik soms vele malen per dag de cache te legen ( :apple: - Alt - E ), terwijl ik liever zou willen dat de cache helemaal niet gebruikt wordt. Kan ik de cache niet op 0 zetten, zoals bij IE ? of weet iemand een andere oplossing?

Met Safari Enhancer kun je de cache deactiveren. [url]http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/17776[/url]

Bij OSXHints staan evt. nog andere methodes.
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20030216085845456&query=safari+cache

Geweldige tip dat safari enhancer! Simpel en doeltreffend. En ligt dit aan mij of worden pagina's nu sneller geladen? Het gaat voor mijn gevoel echt een stuk vlotter. Voorheen zat er in het begin van het laden een lichte hapering en nu begint hij gewoon te laden en laadt gewoon door! :D

Door op alt te klikken bij het bezoeken van een site, wordt de site opnieuw geladen in plaats van hem uit de cache te openen. Dan hoef je niet steeds de hele cache te legen. Voor de overige sites kun je dan van de cache gebruik blijven maken, wat in theorie sneller zou moeten zijn dan de hele site opnieuw te laden.

zou dat ook met de snelheid van je internetverbinding te maken kunnen hebben? Ik heb het gevoel dat de vergelijking met de in het cachegeheugen aanwezige pagina langer duurt dan hem gewoon opnieuw laden.

Zou goed kunnen hoor, maar ik heb daar geen verklaring voor. Als het voor jou maar werkt, dat is het belangrijkste.

Safari Enhancer werkt inderdaad prima! Thx!