Safari en .Net

Weet iemand iets van de compatibiliteit tussen Safari en op .Net-gebaseerde cms-systemen? Ik ben webredacteur voor Malmberg ( [url]http://www.nova-malmberg.nl[/url] ), en het ziet er naar uit dat ik m'n content niet via Safari kan aanleveren. Dat *moet* met IE 5.5 of beter en dus met Windows. Ook de bezoekers van de site moeten daaraan voldoen. Brrrrrr.

PS Het cms van malmberg komt bij deze jongens vandaan: http://www.b-b.nl

Wij ontwikkelen juist content management systemen om het makkelijker voor de klanten te maken, niet moeilijker. .NET CMS zijn blijkbaar dus niet altijd compatible inderdaad.

Ik ben bezig een nieuwe site te maken voor Sunshine Cars Spijkenisse, die gebruikten daarvoor ook zo'n bagger CMS systeem wat persé Windows met Internet Explorer wilde hebben.

Na echter in Safari via het “Debug” menu de “User Agent” op Microsoft met Internet Explorer te hebben gezet kon ik gewoon met Safari op dat systeem. Het is dus technisch niet onmogelijk, het is gewoon weer onwil en een zoveelste voorbeeld van het opdringen van een monopoly voor Microsoft! :evil:

[quote:638fde0803="iRuben"]Na echter in Safari via het "Debug" menu de "User Agent" op Microsoft met Internet Explorer te hebben gezet kon ik gewoon met Safari op dat systeem. Het is dus technisch niet onmogelijk, het is gewoon weer onwil en een zoveelste voorbeeld van het opdringen van een monopoly voor Microsoft! :evil:[/quote:638fde0803]

Waar zit het Debug-menu in Safari? Ik ben wellicht een beetje kippig, maar ik kan het echt niet vinden.javascript:emoticon(’:?’)

Dat moet je zelf activeren via de Terminal. Maar gemakkelijker is [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/17776]Safari Enhancer[/url] downloaden.

Helaas, die rottige site laat zich niet foppen. Ik omzeil alleen de mededeling dat ik me op het verkeerde platform bevind. :x